- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
3 kez taşınmış biri olarak bilirim,zordur,eşyaları toplamaktan ziyade evin o hali beni gıcık eder hep.Niye unutalım canım,oraya gidince bu topiğe yazmayı bırakacak mısın yoksa?
yok canım babam nakliyatçı biz tasıcaz galiba artık napalım bi kaç eşimin polis arkadası gelir yüklerler ordada allah kerim adam tutarız indirmek için zaten bi yatak odası bir oturma grubum bide beyaz esyam var agır sayılır birazda ıvır zıvır inanki bende bilmiyom napıcaz
selam bakıyorum kimsecikler yok ortadamelike yerleşmedi sanırım yoksa hemencik yazardı bişeyler.
canım allah kolaylık versin olur hayırlısıyla bide bakmışsınki yerleşmissinopuyorumnanaktan
melike hayırlı olsun canım
dediğin gibi iyi bi yer çıkmış valla. tunceliden falan kat kat iidir.
ablamlar tuncelide yapmıştı doğu görevinide ordan biliom
selam bakıyorum kimsecikler yok ortadamelike yerleşmedi sanırım yoksa hemencik yazardı bişeyler.
merhabalar...
papatyam melike taşındı mı,ne çabuk ya
düşünmez olur muyuz melikecim?özletme kendini
papatyam,baharcım sizler nasılsınız?
düşünmez olur muyuz melikecim?özletme kendini
papatyam,baharcım sizler nasılsınız?
slmn guzucuklarrr oyyyy oyyy nasıl sevindim beni düşündügünüzee allah bin kere razı olsun canım arkadaslarımmm yokkk izindeyiz pazar gece dönücem eve komutan abimi bekliyom izne ayrılmış yoksa yarın gidecektik pazar gece artık eve geceriz öptüm kocccaman hepinizi nette yok giremiyommmm çok özledim sizleriiiii canlarımmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selam kızlar kimsecikler beni merak etmemiş iki ayda.artık giremeyeceğim zaten topiğe interneti iptal ettirdim. bir kaç günlüğüne kuzenime geldim burdan misafiriniz olurum sonrası allah kerim.
selam kızlar kimsecikler beni merak etmemiş iki ayda.artık giremeyeceğim zaten topiğe interneti iptal ettirdim. bir kaç günlüğüne kuzenime geldim burdan misafiriniz olurum sonrası allah kerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?