Mersin///33

3 kez taşınmış biri olarak bilirim,zordur,eşyaları toplamaktan ziyade evin o hali beni gıcık eder hep.Niye unutalım canım,oraya gidince bu topiğe yazmayı bırakacak mısın yoksa?

yok şeker öyle şey olurmu hiç papatyam dedi unutma diye bende unutmam canım hemen baglatırım interneti dedim yanlış anlamıssın niye bırakayım böle tatlı arkadaslarım var dünya güzelim benimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

canım allah kolaylık versin olur hayırlısıyla bide bakmışsınki yerleşmissinopuyorumnanaktan

melike hayırlı olsun canım
dediğin gibi iyi bi yer çıkmış valla. tunceliden falan kat kat iidir.
ablamlar tuncelide yapmıştı doğu görevinide ordan biliom

günaydınlar....
papatyam malesef,son 30 yılın en sıcak yazı olacakmış,hadi hayırlısı.

slmn guzucuklarrr oyyyy oyyy nasıl sevindim beni düşündügünüzee allah bin kere razı olsun canım arkadaslarımmm yokkk izindeyiz pazar gece dönücem eve komutan abimi bekliyom izne ayrılmış yoksa yarın gidecektik pazar gece artık eve geceriz öptüm kocccaman hepinizi nette yok giremiyommmm çok özledim sizleriiiii canlarımmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım allah kolaylık versin olur hayırlısıyla bide bakmışsınki yerleşmissinopuyorumnanaktan

melike hayırlı olsun canım
dediğin gibi iyi bi yer çıkmış valla. tunceliden falan kat kat iidir.
ablamlar tuncelide yapmıştı doğu görevinide ordan biliom

selam bakıyorum kimsecikler yok ortada melike yerleşmedi sanırım yoksa hemencik yazardı bişeyler.

merhabalar...
papatyam melike taşındı mı,ne çabuk ya

olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

düşünmez olur muyuz melikecim?özletme kendini
papatyam,baharcım sizler nasılsınız?

selam kızlar kimsecikler beni merak etmemiş iki ayda.artık giremeyeceğim zaten topiğe interneti iptal ettirdim. bir kaç günlüğüne kuzenime geldim burdan misafiriniz olurum sonrası allah kerim.

canım benim hayırlısı olsun işllh allah yolunuzuı açık etsin.görüşürüz inşllhopuyorumnanaktan:1hug:

selam kızlar kimsecikler beni merak etmemiş iki ayda.artık giremeyeceğim zaten topiğe interneti iptal ettirdim. bir kaç günlüğüne kuzenime geldim burdan misafiriniz olurum sonrası allah kerim.

hiç olur mu ebrucum,geçmişi okumadın mı,ben kaç kez nerelerdesin diye sordum,hatta keşke telefonunu alsaydım diye düşündüm çünkü msn'i de açmıyorsun hiç.İptal ettirmen kötü olmuş,ulaşamayız birbirimize.Umarım kötü bir şey yoktur.

slm tatlım naber nasılsınnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…