merhaba sekerlerrrr tayinimiz çıktııııııııı malatyayaaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
günaydın canım teşkler iyyim sen nasılsın?bursayı begendinmi güzel yerrleri var.mersin nasıl sıcaktır şimdi dimi?yazın inşllh kısmetse gelmeyi düşünüyorum bakalım.bursaya gelirsen beklerim iskenderi güzel evetopuyorumnanaktan
bahar günaydın canım.iyisindir umarım:1hug:
gözün aydın melike
güzel biyer çıkmış çok da uzaklaşmamışsın
hayırlı görevler canımzemuszemus
melikeciğim çok sevindim canım çok uzak bir yer değil malatya hem çok karışık bi şehirde değil malatya hayırlı olsun canım.
günaydın arkadaşlarım nasılsınız bugün?melike evi toplamaya başladınmı canım?
günaydın guzum naber nasılsın bugün toparlıcaz arkadasla inşallah bitanem sen napıyosun nasılsın bebişimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
merhabalar...
kolay gelsin melikecim
kolay gelsin canım ama gittiğin yerdede sakın bizi yalnız bırakma olurmu şekerim:1hug:
ayy bu tasınmak ne zormuşşş öldüm bugün esyaları bantlamaktan kolilemekten gazeteye sarmaktan affffffakannehir akannehir akannehir
oy oyyy oyyy guzummm benimmm hiç unuturmuyummm hemen gider gitmez baglatırım neti inşallah tatlışım asıl siz beni unutmayın valaha küserimmm bak cok duygulandım şimdi heee aglarım.......çok tesekkür ederim ayrıca datluşum benimmm çok incesin bi o kadarda mikemmelsinnn nasılda düşünürmüş meloşunu sekerparem benimmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz
günaydın canımcım.yardıma geleyimmi?olumunekankayizsmile taşınmak zordur tabiki bizde taşınalı 1 ay oldu allah kolaylık versin canım.özel taşıma şirketine vericeksiniz dimi benden tavsiye özelde olsa sen başında dur çünkü baştan savabiliyolar.benim bikaç eşyam kırıldı dikkatsizliklerinden baya sinirlendim.dikkat et canım allah kolaylık versin.seninle yeni tanışmışım unuturmuyum hiç?:1hug:sende unutma bizi görüşürüz inşllhopuyorumnanaktan
günaydın canım, bizler unutmayız seni şekerim merak etme sen uzakta olsan yeterki gönüller bir olsunolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?