Mersin///33

Günaydın kızlar nasılsınız,Bahar nasılsın canım gurbet ellerde? Bursaya geldiğimde o meşhur iskendercinizden iskender yemiştik nefisti hele kestane şekeri oyoyoy olsada yesem şimdik:)

Günaydın kızlar nasılsınız,Bahar nasılsın canım gurbet ellerde? Bursaya geldiğimde o meşhur iskendercinizden iskender yemiştik nefisti hele kestane şekeri oyoyoy olsada yesem şimdik:)

günaydın canım teşkler iyyim sen nasılsın?bursayı begendinmi güzel yerrleri var.mersin nasıl sıcaktır şimdi dimi?yazın inşllh kısmetse gelmeyi düşünüyorum bakalım.bursaya gelirsen beklerim iskenderi güzel evetopuyorumnanaktan

merhaba sekerlerrrr tayinimiz çıktııııııııı malatyayaaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

iide neden buna bukadar seviniosunki canım ailenden daha uzak olucaksın hem mersin malatyadan daha iidir die düşünüorum ben

ah guzummmmm sırnaktan hakkariden tunceliden iyi bir yer cıktı diye bebişim biz dogu görevine gidiyoz çünkü dilekcim burda kalamıyozzzzkaydirigubbakcemile5

çok teskekürlerrrrrrrrrrr guızummmm miskokulumla komsu olucazzzzzhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hayırlı olsun canım,doğunun en iyi yeri çıkmış,doğu görevini orda yapmak eşin için de daha iyi olur,çok sevindim.Komşu olduk cidden,eee beklerim artık..

hayırlı olsun canım,doğunun en iyi yeri çıkmış,doğu görevini orda yapmak eşin için de daha iyi olur,çok sevindim.Komşu olduk cidden,eee beklerim artık..

çokkkkkkkk tesekkür ederim canımın içiii mutalak bende beklerim marası görmeyi bi dondurmasını yemek hayalimde inşallah guzum benim arkadas oraya gelin eglicek carsıya yakın bi ev tutmuslar emniyette yakınmış onlara gelince senide ziyarete ederim 5 dakika çok saol bitanemolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…