- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
selam hemşerim:1hug:
günaydın melikecim,baharcım,papatyam,ebrucum....
tatlım yeni okudum yazdığını, napayım iyiyim sen nasılsın canım.miskokulum sanada selam olsun canımm.
slmmm topragım naber nasılsınnn canımın içiiiiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar nasılsınız,Bahar nasılsın canım gurbet ellerde? Bursaya geldiğimde o meşhur iskendercinizden iskender yemiştik nefisti hele kestane şekeri oyoyoy olsada yesem şimdik:)
slm canım teşkler iyiyim sen nasılsınopuyorumnanaktan
merhaba sekerlerrrr tayinimiz çıktııııııııı malatyayaaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
iide neden buna bukadar seviniosunki canım ailenden daha uzak olucaksın hem mersin malatyadan daha iidir die düşünüorum ben
ah guzummmmm sırnaktan hakkariden tunceliden iyi bir yer cıktı diye bebişim biz dogu görevine gidiyoz çünkü dilekcim burda kalamıyozzzzkaydirigubbakcemile5
he bende diorum bu kız nie kaçıomuş gibi sevinior ozaman bende sevindim snein adına canım hayırlı olsun
çok teskekürlerrrrrrrrrrr guızummmm miskokulumla komsu olucazzzzzhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
çok teskekürlerrrrrrrrrrr guızummmm miskokulumla komsu olucazzzzzhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım hayırlı olsun gözün aydın demek mersinden gidiyorsun sende saglık olsun canım.opuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım,doğunun en iyi yeri çıkmış,doğu görevini orda yapmak eşin için de daha iyi olur,çok sevindim.Komşu olduk cidden,eee beklerim artık..
evet camımcım malaesef gidiyoz dogu görevimiz sart guzum napalım saglık olsunnkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?