tabiki iyi canım,herzaman sıcak herzaman samimia.s.kaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar nasılsınız ben bugün çok uyuşuk gibiyim yaaa
niye kuşum neyin var canımın içiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Günaydın canım uyku düzensizliği var bu aralar ondan heralde bu uyuşukluğum.Ama bugün daha iyiyim, sizlerde iyisinizdir umarımkaydirigubbakcemile5
merhabalar...
dikkat et kendine papatyam
sen de iyisindir umarım melikecim
teşekkür ederim canım.bazen insanın vücudu iflas edebiliyor sanırım şuan bende öyleyim ama bugün daha iyi hissediyorum kendimialkisalkisalkis
kızlar mersindemi oturuyorsunuz?gerçekten mersin çok güzel ailem mersinde ben aslen bursalıyım buraya iş için geldim ve bursadada evlendim mudanyayada otruruyorum deniz oldugu halde burda mersinin yerini tutmuyormersini çok özledim gerçekten:çok üzgünüm:
merhabalar...
dikkat et kendine papatyam
sen de iyisindir umarım melikecim
teşekkür ederim canım.bazen insanın vücudu iflas edebiliyor sanırım şuan bende öyleyim ama bugün daha iyi hissediyorum kendimialkisalkisalkis
kızlar mersindemi oturuyorsunuz?gerçekten mersin çok güzel ailem mersinde ben aslen bursalıyım buraya iş için geldim ve bursadada evlendim mudanyayada otruruyorum deniz oldugu halde burda mersinin yerini tutmuyormersini çok özledim gerçekten:çok üzgünüm:
merhaba canım hoşgeldinnna.s.a.s.a.s.
canım hoşgeldin evet mersin güzel bir şehir(yazın çok sıcak olsada) ama bursa'da çok güzel çok kısa bir süre gezme fırsatı bulmuştum ama müthiş kalabalık bir şehir:1hug:
çok saol ögretmenlerin en güzeli en sekeri en hanımefendisi.....olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz
sen nasılsın tatlışım benimmmm öptüm o güzel yanaklarından seniiii koccaman hemdeeeolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bunlar sanaaaaa a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
hoşbulduk canım teşk edrimopuyorumnanaktan
sağol canım benim,çok mutlu oldum
naber nasılsın bitanemm benim olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?