Mersin///33

merhabalar...
dikkat et kendine papatyam
sen de iyisindir umarım melikecim

teşekkür ederim canım.bazen insanın vücudu iflas edebiliyor sanırım şuan bende öyleyim ama bugün daha iyi hissediyorum kendimialkisalkisalkis

kızlar mersindemi oturuyorsunuz?gerçekten mersin çok güzel ailem mersinde ben aslen bursalıyım buraya iş için geldim ve bursadada evlendim mudanyayada otruruyorum deniz oldugu halde burda mersinin yerini tutmuyormersini çok özledim gerçekten:çok üzgünüm:

memleketimin yerini hiçbir şey tutmaz,ben de özlüyorum

merhabalar...
dikkat et kendine papatyam
sen de iyisindir umarım melikecim

çok saol ögretmenlerin en güzeli en sekeri en hanımefendisi.....olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz
sen nasılsın tatlışım benimmmm öptüm o güzel yanaklarından seniiii koccaman hemdeeeolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bunlar sanaaaaa a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

merhaba canım hoşgeldinnna.s.a.s.a.s.

canım hoşgeldin evet mersin güzel bir şehir(yazın çok sıcak olsada) ama bursa'da çok güzel çok kısa bir süre gezme fırsatı bulmuştum ama müthiş kalabalık bir şehir:1hug:

canım hoşgeldin evet mersin güzel bir şehir(yazın çok sıcak olsada) ama bursa'da çok güzel çok kısa bir süre gezme fırsatı bulmuştum ama müthiş kalabalık bir şehir:1hug:

evet mersinin yazın nemi çok oluyor burda nem hiç yok.bursayamı gelmiştiniz?evet buralarda güzel iş fırsatı daha çok burda ama nebilim işte mersinde çok güzel benceopuyorumnanaktan

sağol canım benim,çok mutlu oldum

naber nasılsın bitanemm benim olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

çok teşkler iyi olmaya çalışıyorum sizlerde iyisinizdir umarım mersindesiniz dimi ya akdeniz insanı gerçekten çok sıcakkanlı yaa bende oralardan gelmiş bulunarak sölüyorum bunu çevremde gördükçe nekadar sıcakkanlı bölgenin insanları oldumuzu daha ii anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…