Mersin///33

slm canım iyi çok şükür sen nasılsın kuzusum aman uyu uyu bak evlenicen çok yorulucan canım benim şimdi iyice bi dinlen sen bebişimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

günaydın canım ay evet ya uykuma çok düşkünüm sanırım bu konuda biraz problem yaşarım gibi geliyo bana:çok üzgünüm:.canım buarada sizin tayin işi neoldu?

günaydın canım ay evet ya uykuma çok düşkünüm sanırım bu konuda biraz problem yaşarım gibi geliyo bana:çok üzgünüm:.canım buarada sizin tayin işi neoldu?

yok canım yok bol bol vaktin olur uyursun eşin de kıyamaz seni uyandırmaya gülümaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hee canım daha belli olmadı tayinimiz polislerin gec acıklanıyo işte haberim olunca yazarım guzummm öptüm seni çokkkkkkolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm miskokululummm naber nasılsın öptüm senideeeeeolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam kızlar
uzun süredir kk ya giremedim
nasılsınız
son sayfadan anladığım kadarıyla tayini çıkanlar var.
tubicik sen nerelerdeydin kıs, unuttun bu topiği. doğum ne zaman??
sen mersine yeni gelmemişmiydin. şimdide hataya gidiyormuşsunuz.
benimde ablam hatayda ama şimdi onlarında tayini çıktı. taşınacaklar.
melike siz nereye gidiyosunuz??

günaydınlar....
haftasonu ordaydım,dün ne güzel yağmur yağdı,havanın en iyi olduğu zamanlar ama sıcaklar başlar artık.2 günlüğüne olunca bugün yine burdayız.
herkes iyidir umarım

canım eşim polis yaa tayinimiz cıkıyo doguya gidicez hayırlısıyla inşallahhhh daha belli olmadı olunca yazarım bebegemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

günaydınlar....
haftasonu ordaydım,dün ne güzel yağmur yağdı,havanın en iyi olduğu zamanlar ama sıcaklar başlar artık.2 günlüğüne olunca bugün yine burdayız.
herkes iyidir umarım

hoşgeldin kuzusuma.s.
naber nasılsın çok iyi yapmışsın bitanem olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

iyiyim canımcım.henüz görmedim ama çok sıcak ve samimi birini hayal ediyorum seni:1hug:

hımmm cok tesekkürler bitanem polis eşleri arkadslarımla msn yapıyoruz görüştügüm arkadaslarım var yane onlar öle sölemiyo cok güzelsin diyo direkkk yerimseniben çok soal bitanem sende cok tatlı ve cok iyi birisin ya aslında bu güzel vatanın evlatları oluruzda hiç içimiz kötü olurmu kuzusum yaaa allahım bize kalp güzelligi versin merhamet duygusu versin ne diyim canımsın öptüm seni çokkkkolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…