Mersin///33

slm kıslarrrrrrrr neydiyonusss ay hava cok sıcakkkkkk.bir kac gün sonra burdan hataya tasınıyosss bi bulusma yapamadık gecen seneden beriii

slm kıslarrrrrrrr neydiyonusss ay hava cok sıcakkkkkk.bir kac gün sonra burdan hataya tasınıyosss bi bulusma yapamadık gecen seneden beriii

slm canım nasılsın hataya mı tasınıyosunuz hayırdır bitanem işiniz icabımı bizimde tayinimiz cıkıyo bizde gidiyoruz burdan yaaaolumunekankayizsmile :gitme: :gitme:

slm canım nasılsın hataya mı tasınıyosunuz hayırdır bitanem işiniz icabımı bizimde tayinimiz cıkıyo bizde gidiyoruz burdan yaaaolumunekankayizsmile :gitme: :gitme:

evet eşimin işi nedeniyle tasınmak durumundayız...siz nereye tasınıyosunuz cnm

evet eşimin işi nedeniyle tasınmak durumundayız...siz nereye tasınıyosunuz cnm

daha belli olmadı canım polislerin tayinleri bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım napalım mecburen sarkımızı yapıcaz inşallaholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

iyi ve yogun canımcım sınavım var yine final aöf işletme 3 teyim ya 29-30 sınav tarihi senin nasıl gidyo okul iş bana dua et olurmu şimdiden öptüm seniiii bitanemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

inşallah sınavın iyi geçer canım,dualarım seninle
taşınmadan görüşmek nasip olur umarım

canım gitmenize üzüldüm ya umarım siz gitmeden önce görüşebiliriz herkes bir taraflara gidiyo sanırım :çok üzgünüm:

inşallah kuzusumm eşim izin vermiyo ama böle buluşma olursa belki ikna ederim verir gelirim inşallah cok isterim bende inankiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

slm şekerler miskokulum ve papatyacım naber nasılsınızopuyorumnanaktan
evet ya sıcak çok sıcakkkkkkkkkkakannehir

slm şekrlerrrrra.s.a.s.a.s.
atamızın bize güzel armaganı olan....
19 MAYIS GENÇLıK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...nice güzel senelere inşallahhhopuyorumnanaktan
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…