Maske Tarifleri Mermer gibi bir cilt iin..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

dalya05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
272
3
İki patatesi rendenin en ince bölümünde rendeleyin. Suyunu sıkın ve bununla yüzünüzü yıkayın. Geriye kalan posasını gözaltlarına ve burun üzeri de dahil olmak üzere yüzünüze yayın. Cilde yapışıyor, düşmüyor, rahatlıkla işinizi yaparken yüzde duruyor.

Yarım saat sonra yüzünüzü temizleyin, pürüzssüz ve mermer gibi bir cildiniz olacak. Sivilceyi engelliyor, ciltteki kırmızılıkları ve gözaltı morluklarını yok ediyor. Burun üzerini tertemiz yapıyor. Dinlenmiş bir görünüm veriyor.Özellikle dışarı çıkmadan evvel yapılınca , sanki yüze pudra sürmüş gibi oluyor. Bunu hergün yapmak çok faydalıdır...
hihoyyyt

iyi hosda ben denedim guzel yapiyo cildide beyaz oluyo ama.............bende daha esmer olsun istiyom....havuc tam istedigim gibi oluyo............:smiley-cool:a.s.

evet ben bunu okumuştum daha önce ayrıca ince çizgilere göz altı kırışıklıklarınada çok iyi geliyor diye biliyorum
paylaşımın için tşklr canım

siyah noktalar için hiç denemedim ama pudra etkisi yarattoğı için etkilide olabilir diye düşünüyorum...

30 yaşında olmama rağmen hala sivilce problemi yaşıyorum acaba iyi gelir mi ki?

patates nişasta oranı yüksek bir besindir arkadaşlar patates nişastasının nimetleri

evet ilk yaptığımda pudra sürmüş gibi oldu sonraki 5 gün lekeli oldu cildim bilmem ki neden acaba :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…