Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
MERMER GİBİ BİR CİLT İÇİN (Evde doğal tedavi)
İki patatesi rendenin en ince bölümünde rendeleyin. Suyunu sıkın ve bununla yüzünüzü yıkayın.
Geriye kalan posasını gözaltlarına ve burun üzeri de dahil olmak üzere yüzünüze yayın.
Cilde yapışıyor, düşmüyor, rahatlıkla işinizi yaparken yüzde duruyor.
Yarım saat sonra yüzünüzü temizleyin, pürüzssüz ve mermer gibi bir cildiniz olacak.
Sivilceyi engelliyor, ciltteki kırmızılıkları ve gözaltı morluklarını yok ediyor. Burun üzerini tertemiz yapıyor. Dinlenmiş bir görünüm veriyor.
Özellikle dışarı çıkmadan evvel yapılınca , sanki yüze pudra sürmüş gibi oluyor. Bunu hergün yapmak çok faydalıdır...
C)alinti
ayyyyyyy hemen deniyorummmmmmm
can oğluşlarrıımm :))
Kayıtlı Üye
bende deniycem paylaşım için teşekkür canım 
Canim ben denemedim netten buldum bilginize.
Sonucu banada yazarmisiniz.?
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
MERMER GİBİ BİR CİLT İÇİN (Evde doğal tedavi)
İki patatesi rendenin en ince bölümünde rendeleyin. Suyunu sıkın ve bununla yüzünüzü yıkayın.
Geriye kalan posasını gözaltlarına ve burun üzeri de dahil olmak üzere yüzünüze yayın.
Cilde yapışıyor, düşmüyor, rahatlıkla işinizi yaparken yüzde duruyor.
Yarım saat sonra yüzünüzü temizleyin, pürüzssüz ve mermer gibi bir cildiniz olacak.
Sivilceyi engelliyor, ciltteki kırmızılıkları ve gözaltı morluklarını yok ediyor. Burun üzerini tertemiz yapıyor. Dinlenmiş bir görünüm veriyor.
Özellikle dışarı çıkmadan evvel yapılınca , sanki yüze pudra sürmüş gibi oluyor. Bunu hergün yapmak çok faydalıdır...
C)alinti
deniycem teşekkürler 
annesine aşık
Kayıtlı Üye
sağol şekerim yarın hemen yapıyorum....
Yarın deneyeceğim.. Çok merak ediyorum sonuç nasıl olacak.. Teşekkürler..
Deneyen arkadaşların yorumlarını bekliyoruz sonuçlar nasıl?
Kayıtlı Üye
Canim ben denemedim netten buldum bilginize.
Sonucu banada yazarmisiniz.?
tabiiki de yazarım canım :)
Kayıtlı Üye
kızlar ozaman yarın yapıp burda sonuçları hepimiz paylaşalım 
Ben tsk ediyorum canim. Begenmenize sevindim.
INSAALLAH sonuc hayirli olur.
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Canim bu konu var burda niye birdaha acildiki sabit yerde ayni isimde ayni maske yaziyor
deneyeceğim............:)
Kayıtlı Üye
ayy bir türlü fırsat bulup deneyemedim yav.
yokmu hiç deneyen :26:
Merhabalar ben bugün kullandım fakat ilk kez kullandıgim için yüzümde pek bi değişiklik olmadi ama ara sıra kullanırsam yararlı olacağını düşünüyorum çünkü hafif cildimi yumuşattı ve dokununca biraz pürüzsüzlestigini hissedebiliyorum. Sadece yüzüme sürerken zorlandım biraz :)
Merhabalar ben bugün kullandım fakat ilk kez kullandıgim için yüzümde pek bi değişiklik olmadi ama ara sıra kullanırsam yararlı olacağını düşünüyorum çünkü hafif cildimi yumuşattı ve dokununca biraz pürüzsüzlestigini hissedebiliyorum. Sadece yüzüme sürerken zorlandım biraz :)
Kusura bakmayın yeni üyeyim ve telden girdiğim için 3 kez aynı mesaji yollamışim pardon