Merlin Dizisinin Morganası Katie Mcgrath

tuba_ceren

pmk_princess
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
4.507
13
358
32
Katherine "Katie" Elizabeth McGrath, 24 Ekim 1983 Dublin doğumlu İrlanda'lı aktris. Son zamanlarda Merlin dizisindeki "Morgana" rolüyle adını duyurmuştur.

McGrath Tirinity Koleji'nde tarih bölümü okudu. Fakat o bir moda gazetecisi olmak istiyordu ve Image dergisinden bir iş buldu. The Tudors un setinde giyim asistanı oldu.

The Tudors da çalışırken oyunculuk yapmak istediği için İrlanda'daki bazı ajanslara fotoğraflarını gönderdi. Ve küçük bir rol kazandı. Merlin'den önce, Eden ve Freakdog'da da rol aldı. Katie, Prenses Margaret karakterini canlandırdığı The Quuen adlı beş bölümlük bir belgeselde yer aldı. Madonna'nın ilk yönetmenlik denemesi olan W.E. isimli biyografik yapımda Lady Thelma Furness karakteriyle yer alacak. 2011 yılında, A Princess For Christmas isimli filmde Jules Daly isimli karakteri canlandırdı. Eylül 2011'de Katie, Trìd an Stoirm adlı kısa animasyonda bir karakteri seslendirdi. Labyrinth isimli filmde rol alacak.

katie-mcgrath-profile.jpg

çok asil ve güzel buluyorum ben özellikle saçlarına ve tenine bayılıyorum :69: dalgalı siyah saçları ve bembeyaz pürüzsüz teni onu çok gizemli kılıyor gözleride güzelliğine güzellik katıyor fiziğide çok hoş çok beğeniyorum onu ben

Katie-Mcgrath-35.jpg

Bende çok beğeniyorum
Bembeyaz ten,siya saç :nazar:
Hafiften Dudaktan Kalbe'nin Lamia'sına benzetiyorum

Bende çok beğeniyorum
Bembeyaz ten,siya saç :nazar:
Hafiften Dudaktan Kalbe'nin Lamia'sına benzetiyorum

saçların siyah tenin açık ve gözlerin renkli olmasıyla ilgili bir durum sanırım o diziyi yaparlarken morganadan esinlendiler ama morganadaki güzellğe sahip değil aslı tandoğan...

Back