Merkür retrosuyla basım belada

Nezormusbu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
326
388
26
Merhaba arkadaşlar,

Ben kamuda memurum. Norm gereği çalıştığım yerin değiştirilmesi gerekti. Bi hafta sonra iş yerim değişecek ve şimdiki evime biraz uzak kalıyor. Bu nedenle taşınmaya karar verdim ama herkes merkür retrosu var yeni şeyler yapmayın diyor. Ben de buna taktım kafayı. Yeni bir ev tuttum eğer şimdi tutmasam daha uyguna bir ev bulamayacaktım muhtemelen. Şu an yeni eşyalar da almam gerekiyor e merkür retroda olduğu için de yeni eşya alırsam kesin o eşyalarda sorun çıkacak diye düşünüyorum. Ben ister istemez bu retroda bir sürü yeni eşya alacağım. Siz astrolojiye inanıyor musunuz retrodan zarar almadan çıkabilir miyim 😄😄

Merhaba arkadaşlar,

Ben kamuda memurum. Norm gereği çalıştığım yerin değiştirilmesi gerekti. Bi hafta sonra iş yerim değişecek ve şimdiki evime biraz uzak kalıyor. Bu nedenle taşınmaya karar verdim ama herkes merkür retrosu var yeni şeyler yapmayın diyor. Ben de buna taktım kafayı. Yeni bir ev tuttum eğer şimdi tutmasam daha uyguna bir ev bulamayacaktım muhtemelen. Şu an yeni eşyalar da almam gerekiyor e merkür retroda olduğu için de yeni eşya alırsam kesin o eşyalarda sorun çıkacak diye düşünüyorum. Ben ister istemez bu retroda bir sürü yeni eşya alacağım. Siz astrolojiye inanıyor musunuz retrodan zarar almadan çıkabilir miyim 😄😄
Kız mertür retrodan çıkıyor metroya giriyor :)) onların hepsini beklersek işimiz iş :) sen al alacaklarını :KK66:

Merhaba arkadaşlar,

Ben ilk başta metro olarak okudum merkür metrosu ne yaaa dedim kendi kendime😂ya allah aşkına ne merkürü,jüpiteri sıralanmış 3-5 gezegen bizi nasıl etkileyebilirki,geçen yıllarda plüton gezegenlikten çıkartıldı o zaman etkisidemi kayboldu,ama dünya üzerinde kaybolmayan bir enerji olduğuna inanıyor gibiyim arada,ruhumuz bile bir enerji konu derin ama tuttuğunuz ev yediğiniz yemek aldığınız önemli kararlar sizin o yönde ilerlemenizle olur,her seçim farklı bir sonuç doğurur kelebek etkisi gibi,gezegenler değil seçimler etkiler hayatımızı.

Ya her hafta, her ay merkür retrosuydu, satürn birleşmesiydi, gezegenlerin grup seksiydi, plüton jüpitere nanik yaptıydı, aya benzer yüreğimiydi filan bir şeyleri çıkıyor bu astrolojinin, burçların. Hepsine göre yaşayacak olursak ohhoo yani.

Ya her hafta, her ay merkür retrosuydu, satürn birleşmesiydi, gezegenlerin grup seksiydi, plüton jüpitere nanik yaptıydı, aya benzer yüreğimiydi filan bir şeyleri çıkıyor bu astrolojinin, burçların. Hepsine göre yaşayacak olursak ohhoo yani.
Dimi ya rahat rahat seçicem eşyalarımı oh

Merhaba arkadaşlar,

Doğum haritaniza göre retrodan aldığınız kişisel etkinizi bilmeden bu kadar etkilenmeniz gereksiz ve saçma.

Merkür sürekli retroda, dünya dursun o zaman :)
Siz niyetinizi güzel olacak diye tutun, her şey niyetle başlar ve öyle ilerler bu mevzulara da o kadar takılmayın.
Zira düşüncelerinizi etkiler ve hayatımız düşüncelerimizle değişir.

Şöyle ki düşüncelerimiz, dilimize vurur, dilimizdeki halimize, halimiz hareketlerimize, hareketlerimiz hayatımıza..

astrologlar keriz silkelemenin yolunu bulmuşlar
her sene bi merkür retrosu muhabbeti yapar dururlar
hepsi birbirinden gördüğünü söyler, konuşur, yazar, çizer
onların aklıyla hareket edilmez
güya merkür retrosunda eski sevgililer dönüyormuş.
ben neden hiçbir exime dönmeyi denemedim, düşünmedim bile acaba?
ya da bana neden o dönemde dönmeye kalkmıyorlar da çok alakasız zamanlarda mesaj atıyorlar?
yalan dolan, başka bişey değil.
sen tut yeni evini, eşyanı da al. tedbil-i mekanda ferahlık vardır, yeni evinin tadını çıkar
ne mutlu ki sana taşınabilecek ve yeni eşya alabilecek maddi gücün var
bakma şarlatanlara.

Merhaba arkadaşlar,

hayatınızı retroya göre şekillendirmeyin yahu. retrodan mıdır bilmiyorum bende zor günler geçiriyorum ama hayatımı da ona göre şekillendirmem :KK70:

X