Osmanlı torunu olmadıkları için bence. Osmanlı torunu olsalar o altın varaklı koltukları da sırtlayıp ülkelerine götürürlerdi.
Canım Angela sıkı protestan ve babası din adamı.
Proteastanlıkta hristiyanlığın en yalın ve en temiz hali. Yani din adamına, meryem anaya dua falan yok, aşırılık yok.
Hristiyanlığı övüyor bilmem ne demesinler de kadın inancı gereği aşırıya kaçmayı, lüksü vs kabul etmeyen sade bir kadın. Hep böyleydi.
Sonuçta hristiyanlıkta hak dindi bir zamanlar ve incil değiştirilse de Allah'ın ayetlerini içeren bir kitap ve hristiyanlıkta aşırılığı, lüksü, ihtişamı yasaklamıştır. Protestanlar hepten uyar buna.
Ama müslümanlar ki dinimiz aşırılığa haram derken bu durumu övmekte sakınca görmez. Arap liderini gördük adam resmen görgüsüzlüğün dibine vurdu ama sorsan müslüman...
Yanarım yanarım buna yanarım.
Osmanlı torunu olmadığı için değil, müslüman olmadığı için reddetmiş yani. Ne olacak zey bizim bu gösteriş merakımız? Onu bunu bırak dünyaya rezil oluyoruz. Bu gidişlearap görgüsüzlüğü yerini türk görgüsüzlüğüne bırakacak.
Kimdi o yanında bin kişiyle gelip otel kapatan? Arap ülkelerinden birinin devlet başkanıydı değil mi?
Vayy görgüsüz Obama...
Merkelcim canım sana karşı önyargılarım yıkılabilir her an bebişimmm...
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Antalya'da gerçekleşen G20 Lider Zirvesi'ne ev sahipliği yapan Türkiye'ye başarılı organizasyondan dolayı teşekkür etti.
Merkel, G20 Lider Zirvesi kapsamında yaptığı açıklamada, G20 toplantısının gelecek yıl Çin'in Hangzou kentinde yapılacağını hatırlatarak, bugün de 2017'de Almanya'nın G20 başkanlığını üstleneceği yönünde bir karar alınacağını bildirdi.
Angela Merkel, Antalya'nın ev sahipliğinde düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nin çok güzel geçtiğini dile getirerek, Ev sahipliği yapan Türkiye'ye burada her şeyi çok güzel organize ettiği için teşekkür ediyoruz diye konuştu.
zey..cimm bu şu demekki ben habere inanmıyorum..Kakao Türkiye'nin ev sahipliği değil mevzu, mevzu başkanların tercihlerindeki unsurlar.
Yani Merkel " Türkiye berbat ağırladı, görgüsüz gibi oda hazırlamışlar, ben de hemen red ettim, Osmanlımıyım ben ayol" demesini beklemiyorduk zaten.
Erdoğana, Türkiye'ye laf edilmedi yani olay başka bil istedim..
şu kelimeleri ve şu davranışlarını kim görmüş vede bilmiş de haber yapılmış garsonlarmı,, otel yöneticilerimi,, yoksa hürriyetin atmasyon gazetecilerimi..Merkel, odayı görünce "Lütfen bunları götürün. Bana daha günlük, sade koltuklar getirin" dedi. 3.9 trilyon dolarlık milli geliriyle dünyanın en büyük 4. ekonomisi olan Almanya'nın Başbakanı özel bir restoranda, özel kahvaltıyı da kabul etmedi.
zey..cimm bu şu demekki ben habere inanmıyorum..
şu kelimeleri ve şu davranışlarını kim görmüş vede bilmiş de haber yapılmış garsonlarmı,, otel yöneticilerimi,, yoksa hürriyetin atmasyon gazetecilerimi..
nasıl takmayayım keleşim bu tarz haberler bir bakıyorsun bunlardan çıkıyor.. ülkemizde çok güzel G20 zirvesi ı yapıldı ben gurur duydum ertesi sabah hususi aldım gazeteyi ve toplantıyı öven bir satır bile yok.. neden keleşim neden öven bir satır bile yok particiliğimizi bir kenara koyalım sen doğrucu bir kadınsın gurur duymadınmı..Kim görecek kakao,elbette otel yönetimidir herhalde,kadına kapısına kadar refakat edilmiştir odaya giripte o koltukları görünce böyle demesi çok normal yani..
Takma şu gazete işlerine lütfen.
Yandaş yazsaydı hee hee diyipkabulmu edecektin yoksa..
zey..cimm bu şu demekki ben habere inanmıyorum..
şu kelimeleri ve şu davranışlarını kim görmüş vede bilmiş de haber yapılmış garsonlarmı,, otel yöneticilerimi,, yoksa hürriyetin atmasyon gazetecilerimi..
nasıl takmayayım keleşim bu tarz haberler bir bakıyorsun bunlardan çıkıyor.. ülkemizde çok güzel G20 zirvesi ı yapıldı ben gurur duydum ertesi sabah hususi aldım gazeteyi ve toplantıyı öven bir satır bile yok.. neden keleşim neden öven bir satır bile yok particiliğimizi bir kenara koyalım sen doğrucu bir kadınsın gurur duymadınmı..
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Antalya'da gerçekleşen G20 Lider Zirvesi'ne ev sahipliği yapan Türkiye'ye başarılı organizasyondan dolayı teşekkür etti.
Merkel, G20 Lider Zirvesi kapsamında yaptığı açıklamada, G20 toplantısının gelecek yıl Çin'in Hangzou kentinde yapılacağını hatırlatarak, bugün de 2017'de Almanya'nın G20 başkanlığını üstleneceği yönünde bir karar alınacağını bildirdi.
Angela Merkel, Antalya'nın ev sahipliğinde düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nin çok güzel geçtiğini dile getirerek, Ev sahipliği yapan Türkiye'ye burada her şeyi çok güzel organize ettiği için teşekkür ediyoruz diye konuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?