Meriofert

rrumuzyokk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
143
17
13
31
Elinde olan var mı acaba ? 3. tedavim için gerekli belki ihtiyacı olmayan birileri vermek ister

Çok teşekkür ederim. O kadar çok ilaç aldırıyorlar ki en azından soğuk zincir olmayanları tedavisi bitmiş birilerinden bulmak istedim maddi açıdan bayağı zorluyor bizi
Sanki topltıldı olarak görmüştüm ilacı bir haberde o yüzden merak ettim fiyatıda 10 bin küsürdü sanırım bir yakınımdan duymuştum inşallah uygun fiyata yada ücretsiz gönderebilcek biri olur Allah yardımcınız olsun pozitif sonuçlansın tedaviniz🌸

İnşallah hayırlısıyla bulursunuz Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah 🤲

Sanki topltıldı olarak görmüştüm ilacı bir haberde o yüzden merak ettim fiyatıda 10 bin küsürdü sanırım bir yakınımdan duymuştum inşallah uygun fiyata yada ücretsiz gönderebilcek biri olur Allah yardımcınız olsun pozitif sonuçlansın tedaviniz🌸
5 ay önce 2. Tüp bebek denememde doktor kullandırmıştı canım. Şimdi başka bir doktorda 3.yü denicez o da meriofert kullandıracağını söyledi. Tanesi 1000tl civarı ama yaklaşık 2 hafta sürüyor benim tedavim. Çok kullanıyorum o yüzden :(

Canım ben üyeliğimi yeni oluşturdum da çok bilmiyorum burayı. Gönderimin görünmesini nasıl sağlayabilirim acaba
Sürekli üstte kalması için nokta dahi olsa bırak yukarı çıksın belki bilglsş olan yada yardımcı olacak birisi görür Rabbim yüzüne baksın inşallah 🤲

Hem öyle hem de artık maddi olarak çok yoruyor :( belki tedavisinden arta kalan ilaçları vermek isteyen olur diye post açtım :(
Haklısın canım kendi tedavim için olsa al geç kullanılan miktar belli dicem ama eşim haftada 2 meriofert ovittelle kullanıyor asla yetişilebilecek gibi değil eczanelerde yok her hafta 4-5 iğne peşine düşüyorum eczane gezmekten yoruldum

Haklısın canım kendi tedavim için olsa al geç kullanılan miktar belli dicem ama eşim haftada 2 meriofert ovittelle kullanıyor asla yetişilebilecek gibi değil eczanelerde yok her hafta 4-5 iğne peşine düşüyorum eczane gezmekten yoruldum
Rabbim senin de yardımcın olsun canım benim, çabalarımızı sonuçsuz bırakmasın inşallah 🙏🏻

Back
X