- 8 Mart 2025
- 143
- 17
- 13
- 31
- Konu Sahibi rrumuzyokk
Elinde olan var mı acaba ? 3. tedavim için gerekli belki ihtiyacı olmayan birileri vermek ister
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eczanede bulunmuyor mu acaba ilaç konunuz üstte kalsın yazayım..Elinde olan var mı acaba ? 3. tedavim için gerekli belki ihtiyacı olmayan birileri vermek ister
Çok teşekkür ederim. O kadar çok ilaç aldırıyorlar ki en azından soğuk zincir olmayanları tedavisi bitmiş birilerinden bulmak istedim maddi açıdan bayağı zorluyor biziEczanede bulunmuyor mu acaba ilaç konunuz üstte kalsın yazayım..
Sanki topltıldı olarak görmüştüm ilacı bir haberde o yüzden merak ettim fiyatıda 10 bin küsürdü sanırım bir yakınımdan duymuştum inşallah uygun fiyata yada ücretsiz gönderebilcek biri olur Allah yardımcınız olsun pozitif sonuçlansın tedavinizÇok teşekkür ederim. O kadar çok ilaç aldırıyorlar ki en azından soğuk zincir olmayanları tedavisi bitmiş birilerinden bulmak istedim maddi açıdan bayağı zorluyor bizi
Eczanelerde de yok ovitrelle gibi kara borsa olduEczanede bulunmuyor mu acaba ilaç konunuz üstte kalsın yazayım..
5 ay önce 2. Tüp bebek denememde doktor kullandırmıştı canım. Şimdi başka bir doktorda 3.yü denicez o da meriofert kullandıracağını söyledi. Tanesi 1000tl civarı ama yaklaşık 2 hafta sürüyor benim tedavim. Çok kullanıyorum o yüzdenSanki topltıldı olarak görmüştüm ilacı bir haberde o yüzden merak ettim fiyatıda 10 bin küsürdü sanırım bir yakınımdan duymuştum inşallah uygun fiyata yada ücretsiz gönderebilcek biri olur Allah yardımcınız olsun pozitif sonuçlansın tedaviniz![]()
Çok teşekkür ederim iyi niyetiniz içinİnşallah hayırlısıyla bulursunuz Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah![]()
Hem öyle hem de artık maddi olarak çok yoruyorEczanelerde de yok ovitrelle gibi kara borsa oldu
Canım ben üyeliğimi yeni oluşturdum da çok bilmiyorum burayı. Gönderimin görünmesini nasıl sağlayabilirim acabaİnşallah hayırlısıyla bulursunuz Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah![]()
Sürekli üstte kalması için nokta dahi olsa bırak yukarı çıksın belki bilglsş olan yada yardımcı olacak birisi görür Rabbim yüzüne baksın inşallahCanım ben üyeliğimi yeni oluşturdum da çok bilmiyorum burayı. Gönderimin görünmesini nasıl sağlayabilirim acaba
Canım benim çok teşekkür ederim çok iyisinSürekli üstte kalması için nokta dahi olsa bırak yukarı çıksın belki bilglsş olan yada yardımcı olacak birisi görür Rabbim yüzüne baksın inşallah![]()
Çok sevinirim inanÜcretsiz ilaç veren bir konu vardır bulursam seni etiketlerim oraya
Haklısın canım kendi tedavim için olsa al geç kullanılan miktar belli dicem ama eşim haftada 2 meriofert ovittelle kullanıyor asla yetişilebilecek gibi değil eczanelerde yok her hafta 4-5 iğne peşine düşüyorum eczane gezmekten yoruldumHem öyle hem de artık maddi olarak çok yoruyorbelki tedavisinden arta kalan ilaçları vermek isteyen olur diye post açtım
![]()
Rabbim senin de yardımcın olsun canım benim, çabalarımızı sonuçsuz bırakmasın inşallahHaklısın canım kendi tedavim için olsa al geç kullanılan miktar belli dicem ama eşim haftada 2 meriofert ovittelle kullanıyor asla yetişilebilecek gibi değil eczanelerde yok her hafta 4-5 iğne peşine düşüyorum eczane gezmekten yoruldum