• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meriofert ve Ovitrelle ilaclarını uyguna nereden bulabilirim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

deryasahin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
2
0
1
30
Merhaba arkadaşlar bu ilaçları sgk karsilamiyormus ve fiyatları çok yüksek tanidigi biri olup ya da yardimci olabilecekler var midir

Hayır, Eşim Celalettin Peru da azosperm tedavisi goruyor, ozel klinik oldugu icin sanirim recete yazmiyor. :(

Bu konuda bilgim yok maalesef, başlığı celal peru da muayene olanlar diye eklerseniz sizin gibi tedavi olanlar yardimci olabilir

Ovitrelleyi çocuğunuz yoksa kendi adınıza kadın doğumdan rapor çıkarttırıp yazdırıp alabilirsiniz eşiniz kullanır biz öyle yaptık
Çocuğunuz varsa olmuyor yanlız

Onun haricinde eşinizin adına rapor çıkartırıp bu iğneleri yazdırmanız çok zor doktoru bire bir tanımak gerekiyor yazmıyorlar yoksa ben kendim sağlık çalışano olduğum halde rapor çıkartamadım
Allah yardımcınız olsun

Ovitrelleyi çocuğunuz yoksa kendi adınıza kadın doğumdan rapor çıkarttırıp yazdırıp alabilirsiniz eşiniz kullanır biz öyle yaptık
Çocuğunuz varsa olmuyor yanlız
Merhaba özelde kadın doğum Dr oluyormu rapor yoksa devletteki kadın doğuma gitmem gerekiyor yardımcı olurmusnuz

Merhaba özelde kadın doğum Dr oluyormu rapor yoksa devletteki kadın doğuma gitmem gerekiyor yardımcı olurmusnuz
Özelle ilgili bi bilgim yok
Biz devlette kadın doğumda yazdırdık. Dr tanıdıkdı rapor çıkarttı ayda 4 tane ovitrelle karşıladı o şekilde temin ettik

Back