- 19 Ağustos 2023
- 3
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi GubbakCemile
Tüp Bebek tedavisi için MERİOFERT 150 lik istendi. Ancak ilacı adana-mersin bölgesinde bulamadım. Yardımcı olabilecek olan var mıdır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bulabildiniz miYardımcı olabilecek olan var mı?
Nerden buldunuz meriofertleriben bugün doktorum sayesinde sıkıntısız buldum 5 tane varmış hepsini aldık ilk aşılamamda fostimon kullandım çok zor buldum 3 farkli eczaneden toplam 9 tane kullandım sonra doktoruma bulamadığımı söyledim o halletti ege bölgesini komple aradım tüm eczanelere sorun özellikle tüp bebek tedavisi yapan yerlerde doktorunuza da söyleyin onların bildiği yerler oluyor şimdi bu iğneye başlıyorum
Denizli'de yaşadığım yerde eczanede doktorum buldu Denizlili misiniz ?Nerden buldunuz meriofertleri
İstanbuldayım acaba hala varmıdır ordaDenizli'de yaşadığım yerde eczanede doktorum buldu Denizlili misiniz ?
Merhaba bana gönderebilir misiniz satın alabilirimBenim elimde var Ankara’da oturuyorum pozitif sonuç aldım ilk tedavimden kalmıştı
Merhaba hangi eczaneDenizli'de yaşadığım yerde eczanede doktorum buldu Denizlili misiniz ?
Özgül beyaz Özgen ezcanesiydi hatırlamıyorum tam ama en son muayenede bir daha ihtiyaç oldu orda kalmamıştıMerhaba hangi eczane
Malesef canım benim de ihtiyacım oldu elinde kalmamış 5 aydır girişi yokmuş ilaçlarınİstanbuldayım acaba hala varmıdır orda
Benim elimde var Ankara’da oturuyorum pozitif sonuç aldım ilk tedavimden kalmıştı
Elimde ilaç kalmamıştırBenim elimde var Ankara’da oturuyorum pozitif sonuç aldım ilk tedavimden kalmıştı
Elimde 10 adet meriofert iğnesi bulunmaktaben bugün doktorum sayesinde sıkıntısız buldum 5 tane varmış hepsini aldık ilk aşılamamda fostimon kullandım çok zor buldum 3 farkli eczaneden toplam 9 tane kullandım sonra doktoruma bulamadığımı söyledim o halletti ege bölgesini komple aradım tüm eczanelere sorun özellikle tüp bebek tedavisi yapan yerlerde doktorunuza da söyleyin onların bildiği yerler oluyor şimdi bu iğneye başlıyorum
Meriofert 75 lik mi elinizdeki bizde bulamıyoruz eczane eczane gezdim bugünElimde 10 adet meriofert iğnesi bulunmakta
Elimde 10 adet meriofert iğnesi bulunmakta
Elimde 10 adet meriofert varTüp Bebek tedavisi için MERİOFERT 150 lik istendi. Ancak ilacı adana-mersin bölgesinde bulamadım. Yardımcı olabilecek olan var mıdır?
Merhaba bana gönderebilir misiniz satın alabilirim