Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Merinos ürünleri berbat!..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

eliz117

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
204
3
116
Antalya
Merhaba arkadaşlar. Yeni evliyim ve tüm eşyalarımı Merinos'tan aldım. Kalite olarakta en iyilerini seçtik. Düğünümüze bir hafta kaldı ve eşyalarımız ortada yok. Eşim de sinirlenerek "Bari evlendiğimiz gün getirinde düğün hediyeniz olsun." dedi. Bir de ne görelim, getirilen eşyalar teşhirdeki ürünler (oturma grubu hariç). Özellikle tembihlememize rağmen bunu yaptılar. Yemek masamızı cam almıştık ve tam bir rezaletti. Sandalyelerin vidaları eksik, masamızın ayakları eğri vs vs.... O kadar çok şey var ki yazarken bile sıkıntı veriyor. :olmaz:
Çok üzgünüm çoook
Eşimde ben de çalışan insanlarız. Doğru dürüst evde oturduğumuz yok. Hafta sonları da genellikle annemlerdeyiz. Yeni evli olduğumuz için fazla misafir de ağılayamadık. Ama gelin görün ki oturma grubumuzda çökmeler, kumaşında yer yer toplanmalar ve oluşan boşluklar, yatak odamızın bazasında sanki 10 yıldır kullanılıyormuş gibi gacur gucur sesler, (binbir lafla (ve aradan geçen zaman cabası) gelen servis ve "kusur giderildi" demesine rağmen!!!).
:2:
Çok uzatmayayım, canım sıkılıyor. Düşünsenize yeni evlisiniz, bir sürü kredi borcuna girip aileden destek almadan bir şeyler başarmaktasınız ama aldığınız eşyalar yıllardır kullanılıyormuş gibi tuhaflar!!! Kısacası arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle Merinos almayın derim. Şahsi kanaatim budur. İnternetten de şikayet sitelerine girip baktığınızda ne tür sıkıntılarla karşılaşıldığını ve nedenli haklı olduğumu göreceksiniz. Biz de firmayı arayıp şikayet ettikten sonra servis gelebildi. Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne de başvuracağız.

Kızlar bu arada Allah nazardan saklasın muhteşem mi muhteşem, harika bir eşe sahibim. Bu konuda üzülmememi, borcumuz bitince tüm eşyalarımızı değiştirebileceğimizi söylüyor. Allah herkese benim aşkım gibi bir eş nasip etsin. :asigim::asigim:

Sevgilerle. Hoşça kalın arkadaşlar. turkbayragi

çok can sıkıcı bi durum ama üzülme canım, sağlık olsun her şeyin kolayı bulunuyor.hem sana değiştirmek için fırsat olur, kullanabildiğiniz kadar kullanın,yenisini alırsınız.Allah sağlık versin de çalışalım ,edinelim değil mi yerimseniben

Çok teşekkür ederim limelemon. Valla haklısın:) Önce sağlık. Dediğin gibi yeni eşyalarla evin nefesi de değişir en kısa zamanda ;) inşallah.

canım öncelikle geçmiş olsun kimsenin basına gelmesini istemediğimiz bir durum seni cok iyi anlıyorum ama mutluluğunuzu gölgelemesin bu durum ... ayrıca sana tesekkür ediyorum bizleri uyardıgın aydınlattığın için kendi adıma senin tavsiyene kulak vererek merinostan uzak duruyorum artık

Çok teşekkür ederim ceyhan01gs. İlk zamanlar çok sorun etmiştim ama artık durum farklı. Çok mutluyuz, inşallah seni de böyle bir mutluluk apansız yakalar (ben öyle yakalandım:1:) Önemli olan sağlık, huzur ve mutluluk. Çok şükür harika bir eşe sahibim. Merinos kötü bir şans ve deneyim oldu bizim için. Bazıları memnun ama biz değiliz. Hayırlısı artık. Uzak durup durmama senin bileceğin iş vereliniortak

Evet Sevdacım, iyiki yatak odanı ordan almamışsın. Evimiz 4. katta. Alt komşumuz sanırım bir süre sonra seslerden rahatsız olacak. Yatakta yönümüzü bile değiştirmeye kalksak müthiş bir gacırtı gucurtu :olmaz: Bazen eşime hiç kımıldamadan, nefes bile almadan yatalım, aşağıdakiler çok yanlış anlayacak diyorum, gülüşüyoruzyerimseniben. Ben şimdi son görüşmemi yapacağım mağazayla ve eşyalarımı alıp, paramı geri vermezlerse (muhtemelen vermeyecekler) dava açacağım. Mantıklı düşününce yapılacak en iyi şey bu diye düşünüyorum kızlar. Allah'ın izniyle kazanacağımızdan eminim. O kadar parayı çöpe atmak için kazanmıyorumki ben. Sabahtan akşama kadar bir sürü insanla uğraş, bunca zahmete katlan ve paranı işe yaramaz eşyalar için çöpe koy. Gerçekten ha o parayı çöpe atmışsın ha evinde o eşyaları barındırmışsın Çok üzgünüm çoook Neyse hayırlısı olsun kızlar ne diyeyim.

cnmmm ikazın için teşekkür durumunuza çok üzüldüm. Dediğin gibi kolay kazanmıyoruz parayı İNŞALLAH biran önce bu sorun hallolurda rahat edersiniz.

kesinlikle katılıyorum arkadaşa bir mobilya aldım aman allahım..derisinde yırtık tahtasında çatlak var :(((

nasıl böle bişey oluyor anlamıyorum tam bi rezalet tamm...

bi masa aldık yemin ederim size 4 ay oldu daha gelecekk..
karar verdikk taksit falan ödemiyoruzz masa gelene kadar

Canım yaa geçmiş olsun sana da. Ben tek kuruşumu helal etmiyorum. Allah'a havale ettim artık.

Back
X