Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhamet dizisini çok seviyorum benim gibi sevenler varsa buyrunn
bnde seviyoruuuummmmmmmmm sevdiğim ve izlediğim tek türk dizisi
benimde özellikle narine bayılıyorumm
bn bayılmıyorum ama seviyorum işte ya güzel dizi
yarn akşamı merakla bekliyorm :18:
olmaz olur mu ya izlediğim şuan tek dizi o.
bu konuda yalnız değilmişim demek ki arkadaşlarım baylıyor dizilere benim pek dikkatimi çekmiyor diğerleri
benimde çevremde kimse merhameti izlemşyo bizde mi sorun var onlarda mı anlamadım :)
Ben izliyorummmmmm:) çokta güzell.Beğenmeyenler halt etmiş.Çok iyi oyuncular var.Özellikle ibrahim çelikkol son zamanlardaki sayılı jönlerden bana göreee:))) dizide geçmişteki bölümler beni çok etkiliyor.
Ben izliyorummmmmm:) çokta güzell.Beğenmeyenler halt etmiş.Çok iyi oyuncular var.Özellikle ibrahim çelikkol son zamanlardaki sayılı jönlerden bana göreee:))) dizide geçmişteki bölümler beni çok etkiliyor.
bni deeeeeeeee geçmişe gidildiğinde çok hoşuma gidiyo çok gülüyorum o çocukluk hallerine
bence en güzel sahnesi kasabanın ortasında fırat evlenme teklifi etti ya narine o sahne Allahım ne kadar tatlılarr yaa
çok tatlı geçmiş hali ağzı süt kokuyo gibi :)
eveeeeeeeetttttttttttttt bendeee bayıldııım o sahneye bi de sesini inceltip knuşuyo ya çok gülüyorum
eveeeeeeeetttttttttttttt bendeee bayıldııım o sahneye bi de sesini inceltip knuşuyo ya çok gülüyorum
çok tatlı geçmiş hali ağzı süt kokuyo gibi :)