• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhabalarr bende geldim :)

abebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
48
Yer
Adana
merhabalar benimde düğünüm 2013 yaz sonu.. ve ben de sizlerle paylaşmak istedim çeyizlerimi dsaha çok eksik var ama :))

$B1669-2 - Kopya.webp $images (1) - Kopya.webp $images (2) - Kopya.webp $images (3).webp $images (4).webp $images (5).webp $images (6).webp $images.webp $karacaharmony91parcac.k.b.webp $dominant_siyah.webp $CEKR683.webp $AE65E5D5D30047B4BCE28292A65C0D89.webp $52813301_tn30_0.webp $404978_w640_h640_zaykar_mobilya.webp $006495.webp Eki Görüntüle 511582 $40_parca__karaca_5_ay_setleri.webp $42prc_kahvalti_takimi_elegance_1022-13.webp Eki Görüntüle 511590

çaydanlık,yemek takımı,kahvaltı takımı,çay seti, cezve takımı, bıçak seti,sahan tencereler, kırmızı saplılar hepsi karacaa :)) gri tencelereler, teflonlar ve düdüklüm tefal, nevresim ve pike de özdilek :)

güle güle kullan hepsi çok güzeller :nazar::nazar:
ne kadar çok tenceren var öyle:10:
yemek takımımız aynı ben çok beğenerek aldım umarım kullanışlıdır:6:

Ne kadar çok tencere o kadar çok yemek :D Güle güle kullan hepsini inşlh.

hepinize teşekkür ederim :) aslında 3lü olan sahan seti onlar tencere sayılmaz :)) yaa aslında seramik olanlardan da istiyorum ama nasıl olur nereye koycam bilemedim :))

teşekkür ederimm hepinizee :) aslında birtanesi sahan seti o tencere sayılmaz :) aslında seramiklerden istiyorum ama erken almışım bunları sanırım :((

hepinize teşekkür ederim :) aslında 3lü olan sahan seti onlar tencere sayılmaz :)) yaa aslında seramik olanlardan da istiyorum ama nasıl olur nereye koycam bilemedim :))

sen seramık ıstıyorsan bunları bırıne ver.. zaten şimdi seramikler çok moda nekadar sağlıklıdır şüpheli ama

büyük parçalardan bir kaçını aradan çıkarmışsın bile şimdiden güle güle kullan:)

şimdi nerden nasıl devam edecegimi bilemiyorumm.. yada nasıl bi kombin yapsam renklimi aldam eşyalarımı baharatlıgımı falan ykosa bikaç renge mi takılsam ki :( kafam çok karışık :)

hepsi birbirinden güzell güle güle kullan :nazar::17:

İyi günlerde kullan tatlım:16:
tupper almam gerektiğini bir kez daha anladım topiğinleeee:31:

oho bunlar benim sadece başlangıç tupperlarım :)) daha alacagımda :)

aldıklarını aşkla mutlulukla kullanırsın inş canım :16:

güle güle kullan canım eşyalarını tencerelerin ne kadar çokmuş maşallah:nazar::nazar:

hayırlı olsun canım. Allah devamını da nasip etsin =)
güle güle kullan :16:

Back
X