Merhabalar..

_Elifnur_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
13
7
1
Birgün buraya dişim için üye olacağim aklima gelmezdi :-( Dişim çok ağriyor arkadaslar uyuyamiyorum bildiginiz. Cenelerime vuruyor resmen... Yazin disim kirilmisti sanirim kirilan disim dolgu olacak. Arti curumuste arka dislerim. Onceden bilincsizce cok abur cubur yerdim 2 haftadir agzima surmedim biraktim tamami ile insallah. Doktora gidecegiz lakin sabah cok erken uyanmam gerek ne ara uyuyacagim ne ara kalkacagim bilmiyorum. Annem,babamda uyuyor evde dogal uygulayabilecegim bir yontem varmidir agrim dursun. :'(

Son düzenleme:
Cook tuzlu su ile bol bol calkakayip çok bastırarak disinizi fırçalayın. Kanasa bile korkmayın. Bastırarak yapın.

Bıl tuzlu su yapın agzınızda bekletın etkısını gorursunuz hemde apse vs varsa ıyı gelir

Hay Allah razı olsun. Uyumadan once annem verdi apronax birde bir antibiyotik sanirim sabaha kesecek agriyi dedigin gibi canim. Tuzlu suyu deneyecegim apseli kizlar ayriyetten :'(

Hay Allah razı olsun. Uyumadan once annem verdi apronax birde bir antibiyotik sanirim sabaha kesecek agriyi dedigin gibi canim. Tuzlu suyu deneyecegim apseli kizlar ayriyetten :'(
İctikten 1,2 saat içinde durur ağrı. Uyuyakalirsin zaten.sabaha kadar biraz rahat edersin

Agri kesicinin etki etmis olmasi gerekiyor sabaha etki eder diye birsey yok cunku 4 saat gibi bi surede atiliyor sistemden zaten. Dis agrisini normal agri kesiciler kesmeyebiliyor. Bol tuzlu karbonatli su en mantiklisi simdilik. Sicak suda erit soguyup agzini yakmayacak dereceye gelince bol bol gargara yap.

Cok sag olun kızlar... Allah razi olsun,Rabbim sizinde yureginizde gonlunuzde kiyida kosede bulunan tum acilarinizi dindirsin insallah

Son düzenleme:
Adaçayı ile gargara ağzında bekletme de iyi geliyor dış ağrısı zor cookk geçmiş olsun hemencik iyiles
Bunu duymustum sanki bir yerden tamam canim bunuda insallah deneyecegim. Hemde cok zormus canim,Neren agrisa canin orada misali.. Rabbim beterinden muhafaza eylesin. Cok sagol canimm.. :')

gercı sabahı etmıssınız ama genede yazayım sarımsak ezıp o dıste tutmakta cok ıyı gelıyor...gecmıs olsun dıs agrısı berbat bırsey

gercı sabahı etmıssınız ama genede yazayım sarımsak ezıp o dıste tutmakta cok ıyı gelıyor...gecmıs olsun dıs agrısı berbat bırsey
Canim Cok cok sag ol. Malesef ettim :'( hemde cok berbat birseymis canim :"( Sarimsak antibiyotik yerine geciyor ya faydasi oluyordur mutlaka insallah buda deneyeceklerim arasinda.

Naptın gidiyormusun dişçiye ıhmal etme.
Bende senın gıbıydım ilk doktora gıttım dolgu dedı korktum gıtmedım 1 yıl sonra ağrımaya başladı dolgu yapayım dıye gıttım. Kanal tedavısi dedı internetten videolarını ızledım ve çok korktum gitmedim 1 yıl sonra bi şişti iltihap kapmış doktor çekilcek dedi
haydaaa gittim çektirmeye
İlk başta dolgu yaptırsaydım hiç acımıcaktı ama işte akılsız başım..

Randevu alacagim bugun insallah gidecegim canim ilkkez gidicem hayatimda biliyor musun ay canim keske gitseymissin. Ben cesaretliyim insallah yani kacmam oradan ah canim benimde cok agriyor umarim korkudan birini cektirmeyip butun dislerini curutenlerden olmam

Hiç korkmayın, adam kesmiyorlar zaten dişinizi uyuşturup 2 dkda hallediyorlar dolgu en basiti, kanal tedavisi, implant yaptıranları düşünün onlar çok acı cekiyorlar, doğal yöntem olarak dişinizin üzerine karanfil koyun 10 dkya ağrısı gececektir. Geçmiş olsun.

bende ıkı dısıme kanal tedavısı yaptırmayı reddettım korkudan sonuc 1 sene sonra 6 dıs kanal tedavısı artı kıst amelıyatı dişi ihmal etmemek gerekıyo...bana ders oldu ıyıde oldu dıscı fobımı yendım 1 sene tedavı görunce tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…