arkadaşlar merhaba yeniyim burda :)ilişkiden sonra kasık ağrılarım ve ara ara mide bulantılarım var bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi benim gibi bunları yaşayan var mı? cevaplarınızı bekliyorum
olabilirde ama psikolojikde olabilir cok kafanı takmamaya ve stres yapmamaya çalış elinden geldiği kadar..inşallah hamilesindir hakkında hayırlısı olsun
inş hamileyimdir eşim ve ben çok istiyoruz.evleneli kısa bir süre olmasına rağmen:) ilişki üzerinden bi hafta geçti, ilişkiden sonra en erken hamilelik belirtileri neler ?cevaplarınızı bekliyorum
ben ona ınanmıyorum mıde bulantısı 3 4 ayda baslıo dıye benıma arkadasımın adet gecıkmesı ve bulantısıyla ogrendık hamıle oldugunu olabılırde olmayabılırde ama stres yapma bnde yenı evlıyım cok ıstyrm hatta bu ay kesın dedım ama stresten adet olmadım yenı oldum dusun sakın erken hareket etme adetın gecsın 10 gun falan oyle davran hemen de umıtlenme uzulmenı ıstemem ınsallah bebeısın olurrrr
biz de bu ay bebek istiyoruz inş. ben biraz araştırma yaptım en erken belirtiler olarak şunlar var: çok sık idrara çıkma, deli gibi acıkma, yorgunluk, hiç bişey yapmama isteği, ağızda kötü bir tat hissi falan vardı. ben de bunlar var şu anda ve kasıklarda adet ağrısına benzer değişik hisler var. bakalım pazartesi adetimin gecikmesini bekliyorum. iki gün nasıl geçecek kızlarrrr:18:
Canım onlara hiç o kadar para vermeyin derim... Ben de almıştım, şüpheli ilişkiden 5 gün sonra doğru sonuç alırsınız yazıyordu. Ben şüpheli ilişkiden 9 gün sonra, yani adetime 4 gün kala yaptım, negatif çıktı. Adetim 1 gün geçince, yani şüpheli ilişkiden 13 gün sonra aynı markanın sıradan idrar testini kullandım, silik de olsa çift çizgiyi gördüm. Kesin sonuç vermiyor yani, güvenmeyin. En iyisi biraz daha beklemek...
Öyle belirti de aramayın kendinizde. Ben hamilelikte epey ilerledim sayılır, ama hala hamileliğe dair bir belirtim yok. Ne bir bulantı, ne ağızda pas tadı, ne sık idrara çıkma(ben zaten idrara sık çıkardım, o yüzden pek bir şey değişmedi)... Bu yüzden hala inanamıyorum bile hamile olduğuma. Ama herkeste aynı şey olacak diye bir durum yok işte, ondan demekki
en erken öğrenebileceğin zaman adetine 3-4 gün kala o da kan testinden öğrenebilirsin. kişinin yapısına göre değişiyo. idrar testlerini yapmak için adetin geciktiği ilk gün yapmalısın. anca o zaman çıkıyo araştırmalarımdan öğrendiğim kadarıyla:)
arkadaşlar ilişkiden bu yana iki hafta geçti mide bulantılarım var özelliklede yemeklerden sonra, bir haftadır da göğüslerim şiş ve dokununca acıyo yoğun olmasada akıntım devam ediyo yarın adet günüm bekliyorum,acaba bugün idrar testi yapsam sonuç alırmıyım