Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa lütfen aydınlatın beni msjıma cevap verin .....
oralarda çok pahalı olur canım ben tuzlada oturuyorum fiyatlardan dolayı kocaeli gebzede gidiyorum tüm vucut 300 tl hemde hastanede gayet ozenle yapıyorlar gelmek istersen yardımcı olabilirim.
çok uzak orası bana ama yol parasıyla aynıya gelecek canım
oralarda çok pahalı olur canım ben tuzlada oturuyorum fiyatlardan dolayı kocaeli gebzede gidiyorum tüm vucut 300 tl hemde hastanede gayet ozenle yapıyorlar gelmek istersen yardımcı olabilirim.
hangi hastane , cihaz ne, yapan kişi nasıl davranıyor ? çok soru sordum galba=)
çok teşekkür ederim ama cidden çok uzak bana yol parası ile aynı oluyor hangi hastane diode mi alexsandr mı benim bide sadece istediğim yüz ve koltuk altı indirim yapıyorlar mı bunlar ne kadar olur seans ücreti benim için ögrenebilir misin canım????
:)ütüleme epil.alex sanırsam,yapan kişi gayet rahat genitalı açmakta ilk zorlandım ama zaten o acıda utanmak bile gelmedi aklıma:)bide gebze özel yüzyıl hastanesi:)
yüz ve koltukaltına ne kadar alıyorlar bilgin varmı canım eğer valla olursa gelirim artık bıktım cidden lütfen biran önce cevapla bide tam adresini yazar mısın?
koltuk altı 40 tl canım hastane olduğu için indirim olmuyo maalesef.yüz için gitmediğimden bilmiyorum ama bu ayın sonunda randevum var o zaman gittiğimde fiyatını sorarım
koltuk altı 40 tl canım hastane olduğu için indirim olmuyo maalesef.yüz için gitmediğimden bilmiyorum ama bu ayın sonunda randevum var o zaman gittiğimde fiyatını sorarım
çok teşekkür ederim ama cidden çok uzak bana yol parası ile aynı oluyor hangi hastane diode mi alexsandr mı benim bide sadece istediğim yüz ve koltuk altı indirim yapıyorlar mı bunlar ne kadar olur seans ücreti benim için ögrenebilir misin canım????
istersen numara verim canım arayıp sorabilirsin 0262 6436879
ararsak telefonda söylerlermi acaba? siz yinede randevuya gidince bi sorun olur mu? :)
kaç seans oluyor koltuk altına
telde söylüyo ücreti sabit olduğu için
çok teşekkür ederim canım benim inşallah kendime göre bir yer bulurum gerçekten çok sıkıldım bu durumdan artık
doğrudur canım bende kurtulcam inşallah