• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar

evamendes

evaaysenur
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
104
0
96
İstanbul
Istanbul avrupa tarafında fiyatı uygun ve gerçekten güvenilir lazer epilasyon yapan yerleri yazar mısınız? Hastane de olabilir ama fiyatıda yazarsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler...

oralarda çok pahalı olur canım ben tuzlada oturuyorum fiyatlardan dolayı kocaeli gebzede gidiyorum tüm vucut 300 tl hemde hastanede gayet ozenle yapıyorlar gelmek istersen yardımcı olabilirim.

hangi hastane , cihaz ne, yapan kişi nasıl davranıyor ? çok soru sordum galba=)

oralarda çok pahalı olur canım ben tuzlada oturuyorum fiyatlardan dolayı kocaeli gebzede gidiyorum tüm vucut 300 tl hemde hastanede gayet ozenle yapıyorlar gelmek istersen yardımcı olabilirim.

çok teşekkür ederim ama cidden çok uzak bana yol parası ile aynı oluyor hangi hastane diode mi alexsandr mı benim bide sadece istediğim yüz ve koltuk altı indirim yapıyorlar mı bunlar ne kadar olur seans ücreti benim için ögrenebilir misin canım????

yüz ve koltukaltına ne kadar alıyorlar bilgin varmı canım eğer valla olursa gelirim artık bıktım cidden lütfen biran önce cevapla bide tam adresini yazar mısın?

yüz ve koltukaltına ne kadar alıyorlar bilgin varmı canım eğer valla olursa gelirim artık bıktım cidden lütfen biran önce cevapla bide tam adresini yazar mısın?

:)ütüleme epil.alex sanırsam,yapan kişi gayet rahat genitalı açmakta ilk zorlandım ama zaten o acıda utanmak bile gelmedi aklıma:)bide gebze özel yüzyıl hastanesi:)

koltuk altı 40 tl canım hastane olduğu için indirim olmuyo maalesef.yüz için gitmediğimden bilmiyorum ama bu ayın sonunda randevum var o zaman gittiğimde fiyatını sorarım;)

çok teşekkür ederim ama cidden çok uzak bana yol parası ile aynı oluyor hangi hastane diode mi alexsandr mı benim bide sadece istediğim yüz ve koltuk altı indirim yapıyorlar mı bunlar ne kadar olur seans ücreti benim için ögrenebilir misin canım????

istersen numara verim canım arayıp sorabilirsin 0262 6436879

doğrudur canım bende kurtulcam inşallah :(

ben yüzüme 6 yıldır alexsndr a gidiyorum ve olmayan yerlerde de tüğ çıktı bi ara tüm bacak da yaptırdım ama para yetiştiremedim bu tür işler için cidden maddiyatın iyi olması lazım çok zor bi durum bazen psikolojim bozuluyo cidden

Back