Bebek Beslenmesi Merhabalar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Umutaras

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
2
1
1
24
2 aylık bebeğim var fakat sütüm azaldı stres den ve sık emzirmemekden dolayı humanaçayı kullandım fakat kullanımı bıraktıktan sonra yeniden sütüm azaldı sütüm yeniden getirebilir miyim acaba memeyi bırakmasını istemiyorum sütüm çok az olduğu için mama vermek zorunda kaldım fakat emzirmek istiyorum masayı bırakmak istiyorum sütümün yeniden gelmesi için ne yapabilirim yardımcı olabilir mısınız lutfen 😟

2 aylık bebeğim var fakat sütüm azaldı stres den ve sık emzirmemekden dolayı humanaçayı kullandım fakat kullanımı bıraktıktan sonra yeniden sütüm azaldı sütüm yeniden getirebilir miyim acaba memeyi bırakmasını istemiyorum sütüm çok az olduğu için mama vermek zorunda kaldım fakat emzirmek istiyorum masayı bırakmak istiyorum sütümün yeniden gelmesi için ne yapabilirim yardımcı olabilir mısınız lutfen 😟
Instada emzirme_danismanligi diye bir sayfa var. Ona bi bakin. Onerileri var mesajlara cevap veriyor. Size de bir seyler söyler.

Back