• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhabalar

colorful07

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2019
11
3
6
26
merhabalar 15 ağustos son adet dönemimdi 27/28/29 ağustosta korumasız ilişki yaşadık bebeğimiz olsun istiyoruz eşimle. 12 eylülde adet olmam gerekiyordu adetim gecikti. geciktiğinin 2. gününde acilde kan testi yaptırdım negatif çıktı. hayatım boyunca adetimde bir gün bile olsa gecikme asla yaşamamıştım. adetim gecikince cok sevindik test negatif çıkınca üzüldük. ve geciken adetimin 3. gününde kahverengi şekilde kan gelmeye başladı aşırı kasık ağrısı bel ve baş ağrım var. Sizce yerleşme kanaması mı yoksa adet midir yardımcı olur musunuz bu konuda fikirlerinizi sunarsanız sevinirim iyi günler

merhabalar 15 ağustos son adet dönemimdi 27/28/29 ağustosta korumasız ilişki yaşadık bebeğimiz olsun istiyoruz eşimle. 12 eylülde adet olmam gerekiyordu adetim gecikti. geciktiğinin 2. gününde acilde kan testi yaptırdım negatif çıktı. hayatım boyunca adetimde bir gün bile olsa gecikme asla yaşamamıştım. adetim gecikince cok sevindik test negatif çıkınca üzüldük. ve geciken adetimin 3. gününde kahverengi şekilde kan gelmeye başladı aşırı kasık ağrısı bel ve baş ağrım var. Sizce yerleşme kanaması mı yoksa adet midir yardımcı olur musunuz bu konuda fikirlerinizi sunarsanız sevinirim iyi günler
Canım beklenti içinde oluncada psikolojik olarak gecikebiliyorsun..

Kan testinde yanılma olmayacağını biliyorum ama içiniz rahat etmediyse ve gecikme devam ediyorsa tekrar kan vermenizi tavsiye edebilirim.

Bende aynı 12 sinde olacaktım olmadım hala. Sökülmeye çalışıodur belki. Kist falan engel oluyorsa. Test sabah yapcam bakalım ne cıkacak. Bu ay klomen kullandım doktor yumurtalar çatlamamış dedi pekte umudum yok ama yine de Rabbim den ümit kesilmez.

Bende aynı 12 sinde olacaktım olmadım hala. Sökülmeye çalışıodur belki. Kist falan engel oluyorsa. Test sabah yapcam bakalım ne cıkacak. Bu ay klomen kullandım doktor yumurtalar çatlamamış dedi pekte umudum yok ama yine de Rabbim den ümit kesilmez.
gecikmenin üçüncü gününde kahverengi kan gelmeye başladı kasık ağrım fazlasıyla var normalde bir hafta sürüyor kısa sürerse bende tekrar test yaptıracağım

Canim kan testi kesindir

yani gebelik yok mudur diyorsunuz 😔
Canım ya sıkma canını yok demiyorum ama kan testi nettir.. Bende çok yaşadım o ay kendimi hamileliğe hazırladıysam adetim 3 gün filan geçiyordu ama o ay gebelik hakkında düşünmesem tam gününde oluyordum psikolojik olarak kendimize ona hazırlıyoruz

Back