• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar, Yine dayanamayıp soluğu eczanede aldım.

ipeklii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
2
0
1
31
Adetim 1 gün gecikti ve hem erken hem de kaset test yaptım sonuç bu şekilde. Kafam çok karışık ümitlenmek de istemiyorum. İnşallah doğrudur dua eder misiniz 🙏🌸

Eklentiler

• 1000064382.jpg
    1000064382.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 28
Adetim 1 gün gecikti ve hem erken hem de kaset test yaptım sonuç bu şekilde. Kafam çok karışık ümitlenmek de istemiyorum. İnşallah doğrudur dua eder misiniz 🙏🌸
İnşallah hamilesindir canım . Zaten silik çizgi çıkmış. Bir başka marka le daha dene oda çıkarsa kan verirsin. Benim de şu saat itibariyle 1 gün gecikmiş oldu ama test almaya korkuyorum. Şuan adet olcakmışım gibi ağrım var . Üzüldüm ağrım başlayınca. Hala regl olmadım ama ağrı beni üzdü…:( sen de hangi belirtiler var

İnşallah hamilesindir canım . Zaten silik çizgi çıkmış. Bir başka marka le daha dene oda çıkarsa kan verirsin. Benim de şu saat itibariyle 1 gün gecikmiş oldu ama test almaya korkuyorum. Şuan adet olcakmışım gibi ağrım var . Üzüldüm ağrım başlayınca. Hala regl olmadım ama ağrı beni üzdü…:( sen de hangi belirtiler var
İnşallah çok sağol. İkisi farklı markanın testleri aslında. İşin tuhaf yani bende hiçbir şeye dair bir belirti yok. İnşallah adet ağrısı değildir seninki :(

Markalari ne testlerin? Baya gözüküyor cizgi. Burda artimed ve days icin yalanci pozitif gosteriyor diye cok yorum okudum. Sabah bence kan verin

Regl gibi ağrı oluyor hamilelikte de. Regl olmadıysan ümit var hala

Back