Evet üç gün var ama adetimde yarın başlaması lazım evde kaset test var onda çıkar mı yarın sabah yapsam 9.gün oluyor yarın3 gün daha varsa bekleyebilirsin hcg düşük çıkar şimdi stres olursun bu sefer gerek yok bence
Çıkar canım silik çıkar eğer pozitifseArkadaşlar 8 gün önce iki embriyo taze transfer oldum transferimden 6 gün sonra lekelenmem oldu ben şimdi kaset test yapsam çıkar mı yada kan testi mi versem normalde kan testi günüme üç gün var
Çıkar benimki 7. Gün çıkmıştıArkadaşlar 8 gün önce iki embriyo taze transfer oldum transferimden 6 gün sonra lekelenmem oldu ben şimdi kaset test yapsam çıkar mı yada kan testi mi versem normalde kan testi günüme üç gün var
Bu gün 9 günüm sabah idrar testi yaptım çıkmadıÇıkar canım silik çıkar eğer pozitifse
9.günüm yaptım idrar testi çıkmadıÇıkar benimki 7. Gün çıkmıştı
5. gün embriyosuydu canım Allah büyük belki kanda çıkar üzme kendini9.günüm yaptım idrar testi çıkmadısizin kaçıncı gün embriyosuydu
Lan verdim çıktı sonucum5. gün embriyosuydu canım Allah büyük belki kanda çıkar üzme kendini
Ebet transferin 10 günü hcg 13’1 çıktı doktorumun dediği günden bir gün önce dayanamadım kan verdim böyle çıktı3 gün daha varsa bekleyebilirsin hcg düşük çıkar şimdi stres olursun bu sefer gerek yok bence
Hayırlı olsun canım tutmuş 2 gün sonra 2 katına çıkarsa herşey yolunda demektirEbet transferin 10 günü hcg 13’1 çıktı doktorumun dediği günden bir gün önce dayanamadım kan verdim böyle çıktı
13 mü 131 mi?Ebet transferin 10 günü hcg 13’1 çıktı doktorumun dediği günden bir gün önce dayanamadım kan verdim böyle çıktı
Ya pardon klavyeye azizliğine uğramışım şimdi farkettim lütfen kusura bakmayınLan verdim çıktı sonucum
Gerçekten mi sabah uyanır uyanmaz sonucu böyle göründe ciddi anlamda yıkıldım ama sen şimdi böyle diyince içine bi su serpildi Allah razı olsun sendenHayırlı olsun canım tutmuş 2 gün sonra 2 katına çıkarsa herşey yolunda demektir
Lan verdim çıktı sonucum
13 mü 131 mi?
Arkadaşım klavye yanlış yazmış kusura bakma ben paylaştım sonucunu13 mü 131 mi?
estağfurullah inşallah vardır bebiş ben olsam yarın da kan verirdim.Arkadaşım klavye yanlış yazmış kusura bakma ben paylaştım sonucunu
Ay yazımı farkedince üzüldüm allahtan farkettim bu klavye çok kötü bişeestağfurullah inşallah vardır bebiş ben olsam yarın da kan verirdim.
iki günde bir düzenli artmasını takip edeceksiniz
Sağlık ocağında ücretsiz verdim özel yer var az önce oraya sordum 800 TL ücret istedi pazartesiye kadar beklemekte istemiyorum ama 800 TL’de şimdi veremem yok üstümde o kadar acaba devlet hastanesi acile gitsen bakarlar mıestağfurullah inşallah vardır bebiş ben olsam yarın da kan verirdim.
iki günde bir düzenli artmasını takip edeceksiniz