Merhabalar pcos olan herkeste AMH yüksekmi ?

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-28-09-06-28-726_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2024-11-28-09-06-28-726_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 18
Benim karnım taş gibi oldu ıkı gun tuvalete çıkamadım ama sonra hemen düzeldi. Ve Benim de iki tüpte hidrosalpenks tanım zaten vardı hemde baya sosis görünümde idi. Ameliyat komplikasyonuna karsı yumurtaları önden topladık biz de. Sonrasında hocam tüplerimin ikisini de aldı. Ben dondurulmuş 3. Gun transfer oldum çift embriyo. Devlet hastanesini hiç bilmiyorum açıkçası hidrosalpenks olunca direkt özelde basladım tedaviye çünkü hidrosalpenks olsan bile 2 kere asılama zorunlu dediler. Çok çok gecmiş olsun 🙏
Merhaba bende 3.gun dondurulmus 5 Güne ilerletilmis orta kalite embriyo transferi oldum bugün 5. Günüm. Sizinkilerin kalitesi ne idi acaba .

Merhaba bende 3.gun dondurulmus 5 Güne ilerletilmis orta kalite embriyo transferi oldum bugün 5. Günüm. Sizinkilerin kalitesi ne idi acaba .
Merhaba. Bana kaliteleri iyi dendi o zaman. Açıkçası çok da kalite kısmından anlamıyorum o yüzden o kısım ile çok ilgilenmedim. 3. Günde donduralanları transfer ettiklerini biliyorum sadece, 30. Haftadayız şuan şükür. İnşallah sizlerden de güzel haberler alırız 😊

Merhaba. Bana kaliteleri iyi dendi o zaman. Açıkçası çok da kalite kısmından anlamıyorum o yüzden o kısım ile çok ilgilenmedim. 3. Günde donduralanları transfer ettiklerini biliyorum sadece, 30. Haftadayız şuan şükür. İnşallah sizlerden de güzel haberler alırız 😊
Kaçıncı günde öğrendiniz pozitifi acaba .inşallah

Kaçıncı günde öğrendiniz pozitifi acaba .inşallah
Ben 5. Gün aksamı çok asırı agrım olduğu için test yaptıgımda silik sekılde görüp koyulasmasını takip ettim ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çok stresli bir sürece sokmuş oluyor insan kendisini. Normalde 3. Gün embriyosu 5. Günde çok fazla göstermezmiş kendisini ama benım ikisi de tutmuştu betayı da hem erken hem yüksek olarak ogrendım için daha erken çıktı muhtemelen.

Ben 5. Gün aksamı çok asırı agrım olduğu için test yaptıgımda silik sekılde görüp koyulasmasını takip ettim ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çok stresli bir sürece sokmuş oluyor insan kendisini. Normalde 3. Gün embriyosu 5. Günde çok fazla göstermezmiş kendisini ama benım ikisi de tutmuştu betayı da hem erken hem yüksek olarak ogrendım için daha erken çıktı muhtemelen.
Anladım teşekkür ederim

• Beğen
Reactions: dhn
Dün öğlen verdim sonuçları böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20241201_094813.jpg
    IMG_20241201_094813.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 11
X