Merhabalar pcos olan herkeste AMH yüksekmi ?

Tedavi falan oldunuz mu yoksa normal mi? Geç döllenme olabilir 2 gün sonra testi tekrarlamanız lazım 2 katı artmış mı diye
Yok canım kendi kafama göre femara kullanıyodum bide sadece yumurtlama haftasını değerlendirdim bı kaç kez sonra pek umursamadım tutmaz diye

Öyle kullanılıyor mu ki kafaya göre hadi İnşaAllah pozitif haberlerini alalım
Ben ilk çocuğa normal doğum yaptım kendiliğinden hamile kalmıştım istediğim ay da. 2. Çocuğa femara kullandım ama tutmaz dedim saldım ve o ay sadece bı sefer ilişkiye girmiştim tatil planı yapıyodum oda sezeryan oldu doğdu vefat etti 10 ay önce. Şimdi ise kullandım ama sadece yumurtlama haftasını değerlendirdim sonra pek takmadım tutmaz diye ama çok şükür tutmuş. Eşime daha söylemedim bı netleşsin sonra soylicem

Kıyamam başın sağ olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla ilerlesin kucağında göstersin inşallah

Merhaba bende çok net pcos olduğu ıcın amh hıc bakılmadı. İlacsız da regl oluyodum 47 yumurta toplandı ohss olma ihtimalim vardı şükür olmadım, kalan minik yumurtalarda büyümeye devam ettiği için bir 47 daha toplanacak kıvamdaydım yumurta toplamadan 3 gün sonra.

Benimde ilk tedavide çok yumurta olmuştu ama sadece 12 tane toplanmıştı devlet hastanesinde, sadece 1 tanesi 5.Güne gelmişti o tedavim taze transfer olmuştu ohss olmama rağmen benimde opu sonrası transfer günü ultrasonda bir sürü yumurta vardı dediğiniz gibi toplanacak kıvamda hemde karnım aşırı şişti nefes alamıyordum kol gibi karnımın içinde bişey vardı afedersiniz aşırı derecede akıntıda vardı ped kullanacak kadar bunları belirtmeme rağmen taze transfer diye tutturdular e tabi haliyle negatif meğerse hidrosalpinks de varmış sıvı ondanmış başlı başına saçma bi tedavi oldu canımdan oluyordum az kalsın Allah korudu

Reactions: dhn
Benim karnım taş gibi oldu ıkı gun tuvalete çıkamadım ama sonra hemen düzeldi. Ve Benim de iki tüpte hidrosalpenks tanım zaten vardı hemde baya sosis görünümde idi. Ameliyat komplikasyonuna karsı yumurtaları önden topladık biz de. Sonrasında hocam tüplerimin ikisini de aldı. Ben dondurulmuş 3. Gun transfer oldum çift embriyo. Devlet hastanesini hiç bilmiyorum açıkçası hidrosalpenks olunca direkt özelde basladım tedaviye çünkü hidrosalpenks olsan bile 2 kere asılama zorunlu dediler. Çok çok gecmiş olsun

Çok teşekkürler sizede çok geçmiş olsun benimde tüplerim sosis gibiydi ve 4 sene rahşm filmine bakıp normal dediler 4 kez klomen artı bir aşılama yapıldı olmadı. En sonunda bi dr farketti bu rahşm filmi normal değil sana kşmse bişry demedi mi dedi yeni film istedi ve sonuç hidrosalpenkss.. Dünya başıma yıkıldı sanki hemen özelde başladım tedaviye önce miyomla beraber bir tüpüm alındı diğeri normal dendi meğer oda sıkıntılı iki ay sonrada onu aldılar boşu boşuna 2.kez ameliyat oldum ama sonuca odaklıydım gözüm görmüyordu hiç bir olumsuzluğu resmen polyanna olmuştum Rabbim öyle bi enerji vermişti ki :) sonra tabi o enerjiden eser kalmadı :/
Bu arada hidrosalpenks varken alılamayı nasıl mevbur tutuyorlar akla zararr fikirler

Evet ben de çok saçma buldum hasta haklarına kadar gittim. Kanun böyle dediler. Ben de hiç bebek denemesi yapmamıstım ama pcos olduğu ıcın hsg cektiriyim bir yıl oldu evleneli ona göre de dosya hazırlar baslarım tedaviye demiştim. Bu şekilde çıktı benım sosisler. Sizin biraz talihsizlik olmuş. Benım hoca da biri acılabilir gibi görünüyor istersen onu acmayı deneyeyım dedı ben de tekrar tıkanma ihtimali olduğu için uğraşmak istemedim çıkar ikisini de küpe yapayım hocam tekli takamam küpeyi dedim. Allah'tan aldırmısım ordan sonra bir adet gecirdim zaten o da çok daha rahat agrısızdı şükür. İnşallah sonuç almıssınızdır ya da en kısa zamanda alırsınız siz de

Evet canım hemde baya ileri pcosum 10 cm pcos kisti aldılar amaliyatla yine uredi amh 13.76 tam bir pcosum acaba şimdi ilk muayneye gitigimde ne yaparlar hiç bir bilgim yok
O zaman tanıştığıma memnun oldum bende baya bi pcosum amh 10a yakın bende ilk tedavime başlarken tarlusal ile adet olmuştum endişe etmeyin

Ya süpersiniz sizde benim gibi olaya en güzel şekliyle bakıyorsunuz vsiz şuan ne durumdaydınız kaçırdım yazdıysanız kusura bakmayın opu olup transferi mi bekliyordunuz?
Benim şuan 2 evladım var bin şükür biri 5 yaşında diğeri 1 yaşında Rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah sağıkla hayırla uzun ömürlerle anneli babalı büyütmeyi nasip etsin

Yok ben ilk denemede çift yumurta ikizlerine gebe kaldım 29. Haftadayız erken dogun riskim mevcut dinleniyorum işte bakalım amin inşallah

Ah ah desene kader arkadasiyiz kız ben tarlusala bile olmuyor Progestan iğnesi var onla oluyorum tarlusal falan zayıf kalıyor bende
Öyle mii evet böyle olanlarıda duymuştum. Valla bende ilaç içmiyim yıllarca adet olmam ancak haplar yani. İlk transferim negatif oldu şuan 2. Transferimi oldum 5.gündeyim inşallah pozitif olur sizede umut olurum pcos olarak

Valahi bende öyle özeniyorum valahi düzenli adet olana ay insalah dualarım seninle canım rabbim pozitif görmeyi nasip eylesin minik savaşçı umarım seninle olur ne zaman test deniycen canım

Kan verdim sonuçları çıkmadı

Eklentiler

• IMG_20241128_065519.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…