Anket Merhabalar hanımlar meme büyütme ameliyatı fikirlerinize ihtiyacım var

teeyuufdrr

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2023
9
6
30
Merhabalar hanımlar ben de yaklaşık 2 aydır süreçlerinizi takip ediyorum yıllardır düşünüyordum ve 2 ay önce kesin olarak doktor arayışına girdim nasıl oldu bilmiyorum ama 20 yaşlarımdan sonra hep istediğim ertelediğim belki cesaret edemediğim yada hayal gibi gelen bir sürece atılmıştım ozamanlar karar vermiş olsaydım daha hevesli olabilirdim ama şuan yaşımında vermiş olduğu durumdan dolayı bazen çokta gerekli mi diye düşüncelere giriyorum yaş 29 bekarım sağ memem sola göre boyut farkı var herzaman canımı sıkan bir durum olmuştur bu 75 a b arası bir dokum var fiyatlar gerçekten yüksek ama öncelik tabiki doktor doktor araştırmasına ve bu sürece atıldığımda çok heycanlıydım istiyordum ama birden git gel yaşamaya başladım belkide uzatıkça böyle oluyor düşüncelerinizi merak ediyorumr

Bir de kaç gün sonra normal hayata dönerim .Masa başı çalışıyorum arada dosya falan kaldırıyorum

Merhabalar hanımlar ben de yaklaşık 2 aydır süreçlerinizi takip ediyorum yıllardır düşünüyordum ve 2 ay önce kesin olarak doktor arayışına girdim nasıl oldu bilmiyorum ama 20 yaşlarımdan sonra hep istediğim ertelediğim belki cesaret edemediğim yada hayal gibi gelen bir sürece atılmıştım ozamanlar karar vermiş olsaydım daha hevesli olabilirdim ama şuan yaşımında vermiş olduğu durumdan dolayı bazen çokta gerekli mi diye düşüncelere giriyorum yaş 29 bekarım sağ memem sola göre boyut farkı var herzaman canımı sıkan bir durum olmuştur bu 75 a b arası bir dokum var fiyatlar gerçekten yüksek ama öncelik tabiki doktor doktor araştırmasına ve bu sürece atıldığımda çok heycanlıydım istiyordum ama birden git gel yaşamaya başladım belkide uzatıkça böyle oluyor düşüncelerinizi merak ediyorumr

Merhaba ben de bu ameliyatı olmayı çok istiyorum.Özgüvenimize çok olumlu etkileri olcak biliyorum.Yıllardır kafaya koydum ama sorun çıkarma ihtimali, kapsül vb konular kafamı çok karıştırıyo_O yüzden çok kararsızım.Yaptıranların bu konudaki düşüncelerini çok merak ediyorum.Bir kadın için çok önemli bence özgüven anlamında

Ben mastopeksi ameliyati oldum. Sarkma sonrasi diklestirme. Ve diklestirince küçülmüştu. Buyutme de yaptilar. Komple gogus ucuma kadar sifirdan sekillendirdiler ve en ufak sıkıntı yaşamadım. Karin germe ve kol germe ameliyati da oldum. En sorunsuz ve kolayi meme ameliyati. Korkmayin. Basta hemen güzel görünmüyor. Sislik vs oluyor. Ayrica alisma sureci oluyor. Alisana kadar hata yapmis gibi hissedeceksiniz. Bir fazlalik olacak sanki gogus kisminizda. Ama hepsi gecince iyi ki diyeceksiniz :)

X