merhabalar eskişehirde lazer epilasyon yaptırıyorum amaaa?

astalavista12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
269
80
118
Merhaba arkadaşlar. Bende Eskişehirde medline (eski anadolu hastanesinde) lazer epilasyona başladım. 1. seansa 5 kasımda gittim koltukaltı ve bikini bölgesine. şu anda tüylerim döküldü bi problemim yok ve memnunum. fakat bilen arkadaşlara bi sorum olucak? IPL lazer ne demek ben IPL lazer mi oldum normal lazer epilasyon mu? kullandıkları cihaz alexsandrite idi. bir de tamamen tüylerinden kurtulanlar var mı?

bende medlineda başlıcam kızalar üzerinden zaman geçmiş ama sonuç aldınız mı 5 gün sonra ilk seans randevum hala emin değilim:18:.. birde kontrol seansı var mıydı sizde? aydınlatın beni yaww

orada 5-6 seans genital ve koltuk altına gittim.alex kullanıyorlar.diode da var ama.alexle çok azaldı benim...

bitti mi peki artık üzerinden zaman geçmiş ama memnun kaldınız mı medlinedan ben beyaz tenli ve koyu renk tüyleri olan biriyim o yüzden 6 seans civarı biter diye düşünmüştüm..

merhaba arkadaşlar bende medline da lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum.çok açık tenliyim ve anladığım kadarıyla bu da avantajlıymış.acaba ordan iyi sonuç alan var mı çünkü emin olamıyorum tam olarak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…