- 5 Aralık 2014
- 122
- 22
- 98
- Konu Sahibi ozge123456
-
Bana da Bilgi verir misiniz Rica etsemCanım sana özelden yazicam buradan isim yazabiliyor muyuz bilmiyorum
11 ay korunmasin olarak mi gectiMerhabalar ben ve esimde sorun yok hamile kalamıyorum sadece tiroidim yuksekti sonra ilac kullanınca degerlerim dustu ve hamilelik icin uygunsun demisti doktor denedik olmadi ve kadin doguma gittik bi sıkıntı yokmus ve esimde ürolojiye gitti ondada sorun yokmuş ve doktor folik aside başlatti 1aydir kullanıyorum gene hamile kalamıyorum cok mu erken telaslaniyorum bilemedim daha 11aylik evliyiz aslinda ama istiyoruz ikimizde cok denedik olmadi neden acaba
Bir daha deneyin isterseniz gizliymis benim mesaj kismiAma yazamiyorum bu profile sınır getirildi diyor bana bi mesaj atabilir misin
Atamıyorum siz de de ayni durum gözüküyorAma yazamiyorum bu profile sınır getirildi diyor bana bi mesaj atabilir misin
Hic korunmadik ve inşallah oyledir cok istiyoruz yasimizda 3011 ay korunmasin olarak mi gecti
Troid çok önemli değeriniz düştüyse bir sıkıntıda yoksa mutlaka olur vaktini bekliyordur sıkıntı etmeyin bazen çok takincada psikolojik olarakta olmuyor
Rica etsem banada bilgi verebilirmisinizCanım sana özelden yazicam buradan isim yazabiliyor muyuz bilmiyorum
Tiroid için tsh değeri hamileliğe engel değil. Benim gerçekten çok çok yüksekti ilk hamile kaldığımda o nedenle tiroidle ilgili değildir bence. Zaten daha 1 ay geçmiş erken telaşlanıyorsunuz.
Aynı şeyi yazacaktım tiroit hastasıyım 2 gebeliğim oldu ilk gebelik düşükle sonuçlandı maalesef ama şuan gayet sağlıklıyız şükür. Hatta bu hamileliği öğrendiğim zaman 12 küsürdü tsh. Tiroit gebeliğe engel değildir başka bir sorun vardır muhtemelen veya sorun yoktur stresten olmuyordurMerhabalar ben ve esimde sorun yok hamile kalamıyorum sadece tiroidim yuksekti sonra ilac kullanınca degerlerim dustu ve hamilelik icin uygunsun demisti doktor denedik olmadi ve kadin doguma gittik bi sıkıntı yokmus ve esimde ürolojiye gitti ondada sorun yokmuş ve doktor folik aside başlatti 1aydir kullanıyorum gene hamile kalamıyorum cok mu erken telaslaniyorum bilemedim daha 11aylik evliyiz aslinda ama istiyoruz ikimizde cok denedik olmadi neden acaba
Tabiiki hemen özelden yazıyorum sizeRica etsem banada bilgi verebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?