Fakat beni korkutan D-Dimer herkes bunun çok tehlikeli ve çok yüksek olduğunu söylüyor akciğer embolisi olabilir dedi tanıdık bir doktor ve işin kötüsü bütün belirtiler var ve bu hastalıkta riskli çözemiyorum korkuyorumdaCrpniz baya yüksek gibi.
Pazartesiye kadar bir sürahiye limon dilimleri ve tarçın çubuğu atın sürekli olarak onu için, soğuk içeceklerden kaçının. Lavanta yada nane yağı gibi şeyleri de burnunuzun kenarlarına yada göğsünüzün üzerine sürün. En azından biraz rahatlatır.
Crp çok yüksek hamileliğimde hep yükselir, alıştım vücudum hamileliği virüs olarak algılıyor ve değerler yükseliyor son ayıma kadar kızımdada aynıydı sebebi bir türlü çözülemedi,
Fakat beni korkutan D-Dimer herkes bunun çok tehlikeli ve çok yüksek olduğunu söylüyor akciğer embolisi olabilir dedi tanıdık bir doktor ve işin kötüsü bütün belirtiler var ve bu hastalıkta riskli çözemiyorum korkuyorumda
Crp çok yüksek hamileliğimde hep yükselir, alıştım vücudum hamileliği virüs olarak algılıyor ve değerler yükseliyor son ayıma kadar kızımdada aynıydı sebebi bir türlü çözülemedi,
Fakat beni korkutan D-Dimer herkes bunun çok tehlikeli ve çok yüksek olduğunu söylüyor akciğer embolisi olabilir dedi tanıdık bir doktor ve işin kötüsü bütün belirtiler var ve bu hastalıkta riskli çözemiyorum korkuyorumda
Çok teşekkür ederim, tavsiyeleriniz için bilmeden hep yaptığım şeyleri söylemişsiniz özellikle sogan sarımsak şimdi daha çok dikkat ederim saolunKorkma lütfen.
ev yoguduna sarımsak ekleyip kaşıkla bol bol tabi tansiyon sorunun yoksa.
meyve sebze protein ağırlıklı beslen. Ilık suya bal ekle yudum yudum iç öksürüğün için..
Bende korona oldum sadece parol ve asprin aldım. Başka bir ilaç kullanmadım.
bol limonlu su ve sarımsaklı yoğurt tükettim.
ve cidden korkma,
bu hastalık psikoloji sağlam istiyor.
İnternete pek güvenmiyorum zira başım agrıyor yazsam tümör çıkan bir yer malum, arkadaş çevreme ve doktor olanlara sordum onlarda acilen pazartesi doktorunla görüş crp sedim flan enfeksiyon okey ama d-dimer pek iyi değil bir çok sebebi olabilir dedi haliyle insan tedirgin oluyorTedirginliği bir şekilde atmak lazım.
İnternetten okumayın.
Pazartesiye kadar biraz sabır sadece anlık rahatlatmaya bakın, eğer ki şikayetleriniz artarsa acile gidersiniz ama bence hastalığın artmaması için sakinlik çok önemli. Akciğer bir de kaygıyla sıkıntıya hiç gelemeyen bir rahatsızlık hem de.
Doktorunuzla görüştüğümüz zaman tedavisine hemen başlarsınız, umarım en kısa zamanda şifa bulursunuz.