• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar büyükçekmece'de temizlik işi arıyorum...! Ilgilenen varmı??

cnr_umudum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
36
0
36
İstanbul
Merhabalar avrupa yakası büyükçekmece,küçükçekmece beylikdüzü esenyurt bayyrampaşa bahçelievler ve çevresinde gündelik haftalık aylık hiç farketmez temizlik işi arıyorum..elimden her iş gelir temiz düzenli titizimdir.temizlik işindede tecrübeliyim ankarada gidiyordum temizliğe ama şimdi eşimin işinden dolayı buraya taşındık ve ben burdada aynı işi yapmak istiyorum işimi hakkıyla yaparım asla baştan savma iş yapmam.ne alıyorsam emeğimle ve alın terimle hakettiğimi almak isterim.eğer olurda işimi beğenmezseniz ücret almam benim için önemli olan yaptığım iş ne olursa olsun hakettiysem o parayı almaktır ilgilenenler özelden mesaj atsın çünkü ben yazamıyorum ..... şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
bende iş yoğunluğumdan dolayı ayda 8-10 gelebilecek bir yardımcı arıyorum . ücreti aylık olarak 400 tl düzenli verebilirim ama iş titizliği ve yemek yapabilmesi önemli ...ev bakırköyde ve iki kişilik aileyiz ilgilenenlerle görüşmek isterim ..

Biz 3 kişilik bir aileyiz eyüp göktürk civarında yaşamaktayız evimiz normal bir dairedir temizlik ütü ve rutin ev

işlerinde bize yardımcı olabilecek bir hanıma ihtiyacımız var mümkünse haftanın 5 günü sabah 10 akşam 6 çalışacak

(cumartesi-pazar hariç)yada

yatılı kalabilecek yabancı uyruklu olabilir

yaşın çok önemi yok aslında yeterki sağlıklı ve namuslu bir hanım olsun

ilgilenecek arkadaşın maaşlı eleman olmayı kabul etmesi gerekmektedir istenirse haftalık ödeme yapabiliriz

şimdiden teşekkürler

Biz 3 kişilik bir aileyiz eyüp göktürk civarında yaşamaktayız evimiz normal bir dairedir temizlik ütü ve rutin ev

işlerinde bize yardımcı olabilecek bir hanıma ihtiyacımız var mümkünse haftanın 5 günü sabah 10 akşam 6 çalışacak

ilgilenecek arkadaşın maaşlı eleman olmayı kabul etmesi gerekmektedir istenirse haftalık ödeme yapabiliriz

şimdiden teşekkürler
zaten şuanda haftada iki gün gittiğim biryer var onun için size yardımcı olamıycam kusura bakmayın iyi günler

şimdiden teşekkürler
zaten şuanda haftada iki gün gittiğim biryer var onun için size yardımcı olamıycam kusura bakmayın iyi günler umarım uygun birini bulabilirsiniz

Slm bıgemeda hanım bende gündelık ew işine gidiyorum beylık duzu tarafına eger hala eleman arıyorsanız ewınızde calısacak bende gele bılırım tacrubem var referans verebılırım ben ı tanıdıkca nasıl bırı oldugumu anlıcaksınız emın olun ewlıyım 2 kızım var seren selen adında :)ılgılenırsenız burdan cvp yazarsanız sevınırım ben sıze öelden mesaj atamıyorum istersenız telefon verırsenız konusuruz hayrlısı olsun

Merhaba kusura bakmayın uzun süredir giremiyordum ve halen arıyorum yardımcı bayan eğer sizin ıcınde uygunsa telefon alabılırmıyım
Saygılarımla....

merhabalar bende 15 günde bir veya ayda 1 çağırabailecğm birini arıyorum 2 ay sonra bebeklerim olacak inşallah ev işinde zorlanıyorum.eger fiyatda uygun gelırse düzenli olarak birine ihtıyacım var.evim küçük temizliği kolay.

Back