• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar bişi sormak istiyorum boşluğa düştüm ve şimdi de aşırı korkuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ImaginePerest42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
167
47
48
29
Lalegül tv mücahit han diye Bi hoca çıkmış büyü müyü var mı ona bakılıyomus annem dedi abilerine baktıralm dedim tamam aradık dönüş yaptı asistanıymıs hoca baktı ailenizin hepsine düğüm büyüsü yapılmış işte hoca mürekkep duası mı ne onu yazdı 120 TL onu göndericez diye istemsizce tamam dedim adresi falan verdim 2 saat sonra pişman oldum mücahid han şikayet vardan baktığımda da icra takip başlatıyorlarlarmıs sürekli eve kargo gönderiyorlarmıs telefonlar susmuyormus cocugu kişi bunlardan şikayet ediyor, gönderdiklerini almasam icra takip başlatsalar ellerine ne geçicek ki diye düşünüyorum

Lalegül tv mücahit han diye Bi hoca çıkmış büyü müyü var mı ona bakılıyomus annem dedi abilerine baktıralm dedim tamam aradık dönüş yaptı asistanıymıs hoca baktı ailenizin hepsine düğüm büyüsü yapılmış işte hoca mürekkep duası mı ne onu yazdı 120 TL onu göndericez diye istemsizce tamam dedim adresi falan verdim 2 saat sonra pişman oldum mücahid han şikayet vardan baktığımda da icra takip başlatıyorlarlarmıs sürekli eve kargo gönderiyorlarmıs telefonlar susmuyormus cocugu kişi bunlardan şikayet ediyor, gönderdiklerini almasam icra takip başlatsalar ellerine ne geçicek ki diye düşünüyorum
Vallaha müstahak size bunlar.

Büyülü konu 🚫

Başıma iş gelir diye korkuyorsun ama birilerine büyü yaptırınca Allah tan korkmuyorsun güzeşmiş

Töbe est...
Ben böyle konuları okumaya bile korkuyorum, nasıl inanıp, güvenip tanımadığınız insanlardan muska alıp bunlardan medet umuyosunuz anlamıyorum. Allah akıl fikir versin.

Büyülü, büyü bozan hocalı vb konular yasaktır bu sebeple konunuz yorumlara kapatıldı fakat belki okuyanlara yararı olur, sizde şu var bozarız, falancayı yazar bozarız, bağlarız, düğümleriz diyen insanlara kanmayın, herkes anlasın artık size üzerinizde bir şey olduğu söyleyip bozacağını ya da bir şeyler yazıp işlerinizin düzeleceğini söyleyenler tek kelimeyle şarlatandır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X