• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Merhabalar benim bir sorum olacaktı Normalde Adetime 10 gün var birkaç belirtim olduğu için test yaptım test de bu şekilde çıktı Sizce gebelik var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

alyaderin1995

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2023
5
1
1
29
Merhabalar benim bir sorum olacaktı Normalde Adetime 10 gün var birkaç belirtim olduğu için test yaptım test de bu şekilde çıktı Sizce gebelik var mı testi yaptıktan bir saat sonra falan böyle çıktı bu ikinci testim diğerinde de çok az silik çıkmıştı konuyla bilgisi olan var mı acaba

Eklentiler

• 20230316_193401.jpg
    20230316_193401.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 673
Merhabalar benim bir sorum olacaktı Normalde Adetime 10 gün var birkaç belirtim olduğu için test yaptım test de bu şekilde çıktı Sizce gebelik var mı testi yaptıktan bir saat sonra falan böyle çıktı bu ikinci testim diğerinde de çok az silik çıkmıştı konuyla bilgisi olan var mı acaba
Merhaba,adete 10 gün kala hamilelik belirtisi yaşayan da hamilelik hormonu olan Beta-HCG'nin kana geçebilmesi de düşük ihtimaller.

Dilerim gönlünüzce olur ama testte ikinci bir çizgi göremedim ben,varsa bile ilk 5dk'da beliren ikinci çizgiler dikkate alınıyor.

Merhabalar Belli tabi ki de ama 1 saat sonra çıkanlar genellikle Yanlış oluyor kendimden biliyorum çok yanıldım benim adetime 9 gün var kasık ağrısı Göğüs Ağrısı halsizlik var Bende çok suphedeyim ama çok yanildigim için Beklemek en iyisi Allah isteyen herkese Sağlıklı Hayırlı evlatlar versin inşallah 🤲🏻🤲🏻

Malesef biraz bi kac gun sonra bidaha yapin

Merhabalar Belli tabi ki de ama 1 saat sonra çıkanlar genellikle Yanlış oluyor kendimden biliyorum çok yanıldım benim adetime 9 gün var kasık ağrısı Göğüs Ağrısı halsizlik var Bende çok suphedeyim ama çok yanildigim için Beklemek en iyisi Allah isteyen herkese Sağlıklı Hayırlı evlatlar versin inşallah 🤲🏻🤲🏻
İnşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsin 😇🥰

Kızlar hayırlı günler
Polikistik over sendromu var bende ve bu zamana kadar hep devlet hastanesine gittim bu ay özele gidip kafamı daha çok rahatlatmak istedim alttan muayene ettiğinde yumurtamın büyüdüğünü ve 3 günü değerleridirmemi söyledi doktorum değerlendirdik. Martın 8-10 yumurtalama günüydü.Yumurtalamadan 10 gün sonradan itibaren akşamları mide yanması yaşadım ve açık sarı akıntım var ve hala devam ediyor mide bulantısı yaşıyorum koku hassasiyetim,belim de ve karnım da ağrı başladı dün itibari ile dün bunun üzerine idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı tekrar test yapmalımıyım şikayetlerim hala devam ediyor

Bnimde aynı şikayetlerim var mide bulantısı baş dönmesi bel ve kasiklarda ağrı ilkkz böyle oluyorum desem yeri var C life diye bir macun kullanmıştım geçen ay pcos lar için hamile kalmaya yardimciymis yarın kan vericem inşallah pozitiftir Rabbım isteyen herkese nasip etsin 🤗🤗🤗

Bir saat sonra test bozulmuş oluyor tekrarladınız mı acaba

Kızlar hayırlı günler
Polikistik over sendromu var bende ve bu zamana kadar hep devlet hastanesine gittim bu ay özele gidip kafamı daha çok rahatlatmak istedim alttan muayene ettiğinde yumurtamın büyüdüğünü ve 3 günü değerleridirmemi söyledi doktorum değerlendirdik. Martın 8-10 yumurtalama günüydü.Yumurtalamadan 10 gün sonradan itibaren akşamları mide yanması yaşadım ve açık sarı akıntım var ve hala devam ediyor mide bulantısı yaşıyorum koku hassasiyetim,belim de ve karnım da ağrı başladı dün itibari ile dün bunun üzerine idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı tekrar test yapmalımıyım şikayetlerim hala devam ediyor
Tekrar test yaptınız mı? İlk testi yaptığınızda adet günü gelmiş miydi şimdi ne durumdasınız

Back