vajinal mi baktı karından mı?Merhabalr ben 3 gün önce gebelik testi yaptım pozitif çıktı kanda ise beta hcg 3967 çıktı ama kese gözükmüyor dedi Küçük olabilir dedi başına gelen varmı adetim 27 haziranda olmam gerekiyordu 4 gün geçti nolur yardimcj olun
Karından BAKTIvajinal mi baktı karından mı?
vajinal gözükürdü inşallah bir daha ki muayenede karındanda gözükürKarından BAKTI
İnşallah 2 senedir bekliyoruzvajinal gözükürdü inşallah bir daha ki muayenede karındanda gözükür
hayırlısı olsun canım bizimde nerdeyse iki sene olucak sorun neydi sizinİnşallah 2 senedir bekliyoruzrabbim isteyen herkese versin
Canım merak etme görünür 3 4 güneMerhabalr ben 3 gün önce gebelik testi yaptım pozitif çıktı kanda ise beta hcg 3967 çıktı ama kese gözükmüyor dedi Küçük olabilir dedi başına gelen varmı adetim 27 haziranda olmam gerekiyordu 4 gün geçti nolur yardimcj olun
hayırlısı olsun canım bizimde nerdeyse iki sene olucak sorun neydi sizin
İnşallah canımCanım merak etme görünür 3 4 güne
İnşallah 2 hafta sinra randevum varKarından beta 5000 olması gerekiyor görülmemesi normal
Testiniz silik mi cıktıMerhabalr ben 3 gün önce gebelik testi yaptım pozitif çıktı kanda ise beta hcg 3967 çıktı ama kese gözükmüyor dedi Küçük olabilir dedi başına gelen varmı adetim 27 haziranda olmam gerekiyordu 4 gün geçti nolur yardimcj olun