Merhabalar annem için araştırma yapıyorum lütfen bakarmısınız.

sevdozdmr34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
21
3
29
Kızlar merhaba annem iki sene önce omuriliginden ameliyat oldu ameliyattan sonra eskisi gibi yürüyememeye başladı sadece walker ile yürüyebiliyor oda birkaç adım acılar içinde ameliyat eden doktor ileşecegini söylemişti ama zaman geçtikce kötü oldu ilaç yazıp geçiştiriyor bende başka birinin verdigi tabsiye üzerine haydarpaşa numune den bir doktora götürdüm oda envayi çeşit test ilaçlar defalarca ilaçlı emara soktular kemik cekimi vs bulamadılar nedenini en sonunda kanser olabilir deyip onkolojiye yönlendirildik ve ordan da red cevabı aldık bize dediler ki bizim tedavi sürecini başlatabilmemiz ve ilaç vermemiz için bu hastanın tam anlamıyla kanser teşhisini koyulması gerekiyor ama size sadece olabilir denmiş kanser denmemiş ertesi gün işten izin alıp gidip doktoru buldum zor zahmet yüzüme bile bakmadı ilgilenmedi benimle oturup bir kenara hırsım cıkana kadar aglayıp işe gitmiştim ogun ben sizden akıl almak istiyorum bilgisi olandan rica ediyorum düzgün ilgili bir beyin cerrahı yokmu Allah aşkına bize care olup neden böyle oldugunu anlatacak çok uzun oldu hakkınızı helal edin teşekkür ederim şimdiden

maalesef devlet hastaneleri ve eğitim araştırma hastanelerinin iş yükü çok fazla olduğu için doktorlar bu şekilde olabiliyor. maddi imkana bakıyor maalesef biraz. eğer maddi imkanınız varsa elinizdeki tüm raporlarla birlikte isim yapmış bir doktorun yanına gidin. eğer imkanınız yoksa inanın ne önerebilirim bilmiyorum. bazı doktorlar online olarak bazı sitelerde soru yanıtlayabiliyorlar. eskiden doktorsitesi'nde çok yanıt alıyordum ama şu an eskisi gibi değil tabi. başka platformlar da vardır belki. düzgün bir şekilde kendinizi anlatıp raporlarınızı eksiksiz gösterirseniz yardımcı olmak isteyen olabilir.

Teşekkür ederim cevabınız için

Bilgim yok ancak üstlere çıkması için yazıyorum.

Allah yardımınız olsun umarım kısa zamanda şifa bulursunuz.

Beyin cerrahi değil tam bu işlerin doktorunu söylüyorum. Prof dr Harzem Özger. Teşhisi şak diye koyar. Kendisi dünyada diyorum bakın bence en iyilerinden. Ücreti pahalı ama hiç olmazsa öğrenirsiniz