- 7 Kasım 2024
- 12
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi azra_gvnn15
-
Belkide ödemdir doktorun ne diyor pekiYani bilmiyorum kemer gibi geliyor ama çok berbat bı durum ya
kemer göremedim
Henüz görüşmedimBelkide ödemdir doktorun ne diyor peki
Yani görüntü açısından kotu öyle vir ameliyat olmuşum neden kalsinkiBen anlamam ama çok hoş görünüyor aslında. Biraz kemer kalmış olsa ne sorun teşkil ediyor sonradan tekrar büyüyor mu ?
Yaa teşekkürler inşallah öyledirBen bi kemer göremedim elinle hissetigin bisey mi öyle biseyse bende dokununca sanki kemer var gibi geliyodu bakınca yoktu ama elimle hissedebiliyodum suan yok o ilk aylarda öyle gelmişti.
Görünen bisey yok bende ilk olduğumda aşırı irdelerdim burnumu,bence gözünüze öyle gelıyor olabilir. Benimde arada yamuluyor sonra düzelıyormus gibi gelıyor
Burnunuz çok güzel ve doğal olmuş bayıldım. Yüzünüze de çok yakışmış. Doktorunuzun adını öğrenebilir miyim. Bu arada ben de kemer göremedimYaa teşekkürler inşallah öyledir
Bende öyle sürekli inceliyorum. Ama bazı günler inanılmaz kücük geliyo gözüme sevesim geliyoGörünen bisey yok bende ilk olduğumda aşırı irdelerdim burnumu,bence gözünüze öyle gelıyor olabilir. Benimde arada yamuluyor sonra düzelıyormus gibi gelıyorsürekli millete soruyordum yamuk mu dıye sonra kendı haline bıraktım her türlü eski haline göre güzel
Ödem gecmıyor zaten ben eskı fotoğralarıma bakıyorum 3 senede anca oturmus burnum hala sabahları uyandığımda şiş oluyor siz düşünmemeye calısın yeni burnunuza alışınBende öyle sürekli inceliyorum. Ama bazı günler inanılmaz kücük geliyo gözüme sevesim geliyo. Bazende şiş geliyo ödem mi oluyo anlamıyorum gerçi sabahları burun hep şiş olur
Yaaaa hahahahah inşallah degikdirGörünen bisey yok bende ilk olduğumda aşırı irdelerdim burnumu,bence gözünüze öyle gelıyor olabilir. Benimde arada yamuluyor sonra düzelıyormus gibi gelıyorsürekli millete soruyordum yamuk mu dıye sonra kendı haline bıraktım her türlü eski haline göre güzel
Yaaa çok sağolun ya valla çok mutlu oldum Elazığ Fırat araştırmama Hastanesi'nde Orkun Eroğluna oldum doğal istemistim zatwnBurnunuz çok güzel ve doğal olmuş bayıldım. Yüzünüze de çok yakışmış. Doktorunuzun adını öğrenebilir miyim. Bu arada ben de kemer göremedim
Alıştım alıştım bi senede anca oturdu diyoruö bende 14 ay oldu ameliyat olalı 6. Ayda oturur demislerdi ama suan oturdu bence yüzüme en yakıstıgı dönemÖdem gecmıyor zaten ben eskı fotoğralarıma bakıyorum 3 senede anca oturmus burnum hala sabahları uyandığımda şiş oluyor siz düşünmemeye calısın yeni burnunuza alışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?