Merhabalar ameliyatimin 3bucuk ayı oldu ama burnumda sanki kemer var gibi aynı sorunu yaşayanlar varmı acaba varsa benimle paylasabilirmisiniz

İlk günden beri mı var,bastırınca kemik hissediyormusun ?aynı sorun bende de var ve benimki kemer

Ben anlamam ama çok hoş görünüyor aslında. Biraz kemer kalmış olsa ne sorun teşkil ediyor sonradan tekrar büyüyor mu ?

Ben bi kemer göremedim elinle hissetigin bisey mi öyle biseyse bende dokununca sanki kemer var gibi geliyodu bakınca yoktu ama elimle hissedebiliyodum suan yok o ilk aylarda öyle gelmişti.

Bende öyle sürekli inceliyorum. Ama bazı günler inanılmaz kücük geliyo gözüme sevesim geliyo. Bazende şiş geliyo ödem mi oluyo anlamıyorum gerçi sabahları burun hep şiş olur

Bende öyle sürekli inceliyorum. Ama bazı günler inanılmaz kücük geliyo gözüme sevesim geliyo. Bazende şiş geliyo ödem mi oluyo anlamıyorum gerçi sabahları burun hep şiş olur
Ödem gecmıyor zaten ben eskı fotoğralarıma bakıyorum 3 senede anca oturmus burnum hala sabahları uyandığımda şiş oluyor siz düşünmemeye calısın yeni burnunuza alışın

Yaaaa hahahahah inşallah degikdir

Burnunuz çok güzel ve doğal olmuş bayıldım. Yüzünüze de çok yakışmış. Doktorunuzun adını öğrenebilir miyim. Bu arada ben de kemer göremedim
Yaaa çok sağolun ya valla çok mutlu oldum Elazığ Fırat araştırmama Hastanesi'nde Orkun Eroğluna oldum doğal istemistim zatwn

Ödem gecmıyor zaten ben eskı fotoğralarıma bakıyorum 3 senede anca oturmus burnum hala sabahları uyandığımda şiş oluyor siz düşünmemeye calısın yeni burnunuza alışın
Alıştım alıştım bi senede anca oturdu diyoruö bende 14 ay oldu ameliyat olalı 6. Ayda oturur demislerdi ama suan oturdu bence yüzüme en yakıstıgı dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…