• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar acil bir konu

Scrt2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
16
1
1
20
Merhaba kızlar.Ben 13 yaşındayım ve regl olalı 5 6 ay filan oluyor.Önceki regllerim çok yoğun değildi normaldi ama çok duzensizdi.Gecen hafta sınav haftamizdi ve baya bir stres oldum sınavlar bitince cuma günü kalktığında çok yoğun bir regl olduğumu gördüm o gün boyunca her sandalyeye oturup kalktigimda bir ped degistiriyordum.2.günü 1 e göre biraz daha azdı ama yine yoğun ve pihtiliydi.Dün gece de sahura pedimi degistirmek için kalktım ve ilk geceki kadar yoğun olmasada çok pihtiliydi ve kanliydi.ama sabahları azalıyor.suan daha azaldı ama hala var.Size sorum şu pıhtılaşma ne zaman kesilir gece sürekli uyanmamam için yada akitmamasi için bir öneriniz var mı ve bu regl 5 günü gecermi teşekkürler

Kişiye göre değişir ama
İlk günler yoğun
Sonra azalır canım

Duzene oturana kadar boyle seyler yasayabilirsin canim. Gece disari cikmasindan korkuyorsan iki ic camasiri kullanabilirsin ya da alez falan kullanabilirsin. Aklima gelen fikirler bunlar su anda.

Merhaba 7 güne kadar bile sürebilir mesela benim ilk 2 gün yoğun ve pihtili 3 gungaz yoğun sonraki günler daha az geliyor önemli olan şiddetli sancı oluyorsa anne ile birlikte Dr gitmelisin

Teşekkürler yorum için ama ağrı Allah'a şükür yok sadece yogun kan ve pıhtıs var

Back