Yalancı negatifte olabilirsin.. ya da alerjin tuttuMerhaba daha önce hiçbir gripte bu şekilde olmamıştı, böyle geçmiyordu. 6 gün önce biranda koku ve tat duyum tamamen ortadan kalktı. Fakat ne öksürük,ne burun akıntısı,nede başka bir belirti hiç bir belirti mevcut degil. Buna rağmen korona olabilirsin dediler test verdim 2 defa negatif korkmaya başladım. Benim gibi olan var mı aceba bütün KBB randevum var zaten ama yinede sormak istedim
Ben daha önceki griplerimde tat ve koku alma duyumu kaybetmistim. Korona falan olmadığı zamanlarda yani. 2 ya da 3 kez yaşadim bu durumu. Olabilir bence. Korkmayın. KBB doktoru bir kez daha test vermenizi ister belki 3. De pozitif olan da duymuştumMerhaba daha önce hiçbir gripte bu şekilde olmamıştı, böyle geçmiyordu. 6 gün önce biranda koku ve tat duyum tamamen ortadan kalktı. Fakat ne öksürük,ne burun akıntısı,nede başka bir belirti hiç bir belirti mevcut degil. Buna rağmen korona olabilirsin dediler test verdim 2 defa negatif korkmaya başladım. Benim gibi olan var mı aceba bütün KBB randevum var zaten ama yinede sormak istedim
Yaklaşık agustos ayından beri,kızımdan kaynaklı sürekli grip geçiriyoruz hep test veriyorum. Korkudan hep negatif umarım alerjidir yada başka bişeydi ilaçla hemen düzelir berbat hissediyorum çünkü kokusuzYalancı negatifte olabilirsin.. ya da alerjin tuttu
Grip degilim, ne grip belirtisi var aslında ne başka birşeyin belirtisi durduk yere pat diye gitti umarım çözümü vardırda ilaçla hemen gelir çok korkmaya başladım burun ameliyatından sonra eski koku alma duyum yoktu gitmişti baya ama o halimi arıyorum resmen şuanBen daha önceki griplerimde tat ve koku alma duyumu kaybetmistim. Korona falan olmadığı zamanlarda yani. 2 ya da 3 kez yaşadim bu durumu. Olabilir bence. Korkmayın. KBB doktoru bir kez daha test vermenizi ister belki 3. De pozitif olan da duymuştum
korkma canım niye korkuyosun.. pozitif olsanda demekki böyle atlatıosun sakin kal korkma..Yaklaşık agustos ayından beri,kızımdan kaynaklı sürekli grip geçiriyoruz hep test veriyorum. Korkudan hep negatif umarım alerjidir yada başka bişeydi ilaçla hemen düzelir berbat hissediyorum çünkü kokusuz
Yakalanmamam gerekiyor çünkü kalp var,astım var, kronik bir ton hastalık şeker hastalığı vs o yüzden biraz korkuyoruzkorkma canım niye korkuyosun.. pozitif olsanda demekki böyle atlatıosun sakin kal korkma..
PCR testlerinin doğruluk oranı yüzde yüz değil..aynı gün içinde farklı testlerde bir negatif bir pozitif görenler oluyor..kendinizi izole edin her ihtimale karşı derim.. vitaminleri aksatmayın..benim arkadaşımda da sadece tat koku kaybı oldu, eşinde vücut ağrısı oğlunda sadece ateş... kişiye göre belirtiler değişiyorMerhaba daha önce hiçbir gripte bu şekilde olmamıştı, böyle geçmiyordu. 6 gün önce biranda koku ve tat duyum tamamen ortadan kalktı. Fakat ne öksürük,ne burun akıntısı,nede başka bir belirti hiç bir belirti mevcut degil. Buna rağmen korona olabilirsin dediler test verdim 2 defa negatif korkmaya başladım. Benim gibi olan var mı aceba bütün KBB randevum var zaten ama yinede sormak istedim
Öyle düşünme psikolojik olarak kendini kötü hissetme.. inşallah herşey yolunda gider yakalansak bile doğal bağışıklığımız ile atlatırız. Evde d ve c vitaminleri hazırda dursunYakalanmamam gerekiyor çünkü kalp var,astım var, kronik bir ton hastalık şeker hastalığı vs o yüzden biraz korkuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?