• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar aceba başına gelen var mi ?

Dontsay

Evlatlarım 💕
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
1.448
1.741
133
30
Merhaba daha önce hiçbir gripte bu şekilde olmamıştı, böyle geçmiyordu. 6 gün önce biranda koku ve tat duyum tamamen ortadan kalktı. Fakat ne öksürük,ne burun akıntısı,nede başka bir belirti hiç bir belirti mevcut degil. Buna rağmen korona olabilirsin dediler test verdim 2 defa negatif korkmaya başladım. Benim gibi olan var mı aceba bütün KBB randevum var zaten ama yinede sormak istedim

Not: yine test yaptırdıgımızda ailecek kovit çıktık ve karantinadayız nasıl beslenmemiz gerekiyor aceba bilgisi olan varmı

Son düzenleme:
Merhaba daha önce hiçbir gripte bu şekilde olmamıştı, böyle geçmiyordu. 6 gün önce biranda koku ve tat duyum tamamen ortadan kalktı. Fakat ne öksürük,ne burun akıntısı,nede başka bir belirti hiç bir belirti mevcut degil. Buna rağmen korona olabilirsin dediler test verdim 2 defa negatif korkmaya başladım. Benim gibi olan var mı aceba bütün KBB randevum var zaten ama yinede sormak istedim
Yalancı negatifte olabilirsin.. ya da alerjin tuttu

Ben daha önceki griplerimde tat ve koku alma duyumu kaybetmistim. Korona falan olmadığı zamanlarda yani. 2 ya da 3 kez yaşadim bu durumu. Olabilir bence. Korkmayın. KBB doktoru bir kez daha test vermenizi ister belki 3. De pozitif olan da duymuştum😬

Yalancı negatifte olabilirsin.. ya da alerjin tuttu
Yaklaşık agustos ayından beri,kızımdan kaynaklı sürekli grip geçiriyoruz hep test veriyorum. Korkudan hep negatif umarım alerjidir yada başka bişeydi ilaçla hemen düzelir berbat hissediyorum çünkü kokusuz

Ben daha önceki griplerimde tat ve koku alma duyumu kaybetmistim. Korona falan olmadığı zamanlarda yani. 2 ya da 3 kez yaşadim bu durumu. Olabilir bence. Korkmayın. KBB doktoru bir kez daha test vermenizi ister belki 3. De pozitif olan da duymuştum😬
Grip degilim, ne grip belirtisi var aslında ne başka birşeyin belirtisi durduk yere pat diye gitti umarım çözümü vardırda ilaçla hemen gelir çok korkmaya başladım burun ameliyatından sonra eski koku alma duyum yoktu gitmişti baya ama o halimi arıyorum resmen şuan

Daha önce korona olduğumda bu şekilde belirtim vardı ancak koronayı atlattıktan yaklaşık 3 ay sonra grip olduğumda da tat ve kokum gitmişti. Doktora gittiğimde negatif çıkmakla beraber çok ağır bir grip geçirdiğimizdede bu tarz bi sorun olacağını söylemişti. Ve kendiliğinden 1 hafta içerisinde yavaşca azalarak geçti. Umarım seninde öyle olur canım.

Yaklaşık agustos ayından beri,kızımdan kaynaklı sürekli grip geçiriyoruz hep test veriyorum. Korkudan hep negatif umarım alerjidir yada başka bişeydi ilaçla hemen düzelir berbat hissediyorum çünkü kokusuz
korkma canım niye korkuyosun.. pozitif olsanda demekki böyle atlatıosun sakin kal korkma..

korkma canım niye korkuyosun.. pozitif olsanda demekki böyle atlatıosun sakin kal korkma..
Yakalanmamam gerekiyor çünkü kalp var,astım var, kronik bir ton hastalık şeker hastalığı vs o yüzden biraz korkuyoruz

PCR testlerinin doğruluk oranı yüzde yüz değil..aynı gün içinde farklı testlerde bir negatif bir pozitif görenler oluyor..kendinizi izole edin her ihtimale karşı derim.. vitaminleri aksatmayın..benim arkadaşımda da sadece tat koku kaybı oldu, eşinde vücut ağrısı oğlunda sadece ateş... kişiye göre belirtiler değişiyor

Yakalanmamam gerekiyor çünkü kalp var,astım var, kronik bir ton hastalık şeker hastalığı vs o yüzden biraz korkuyoruz
Öyle düşünme psikolojik olarak kendini kötü hissetme.. inşallah herşey yolunda gider yakalansak bile doğal bağışıklığımız ile atlatırız. Evde d ve c vitaminleri hazırda dursun

Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Kovit testi tekrarlandı ve yine negatif çıktı sanırım çok agır geçiriyorum ama ondan önce iki defa kovit geçirdiğime %100 eminlerdi doktorlar tüm kan değerlerim ona yönelikti ve yine negatif verdi. ya sanırım bende bu testler negatif çıkıyor yada şükür hiç kovit olmadım

Back