Kız İsteme Merhabaa KadınlarKlübünün Meleklerii :)

defnemahsarglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
193
Puanlar
53
:KK54::KK54:Merhabaa..
Ben sizden biraz tavsiye birazda yasadığınız deneyimlerden ders çıkarmak için yazacağım :)
Üniversite bir öğrencisiyim 2 senelik bir arkadaşlığım var ve artık ailemin en azından babamın bilmesi için bir adım atmak durumu ciddi bir boyuta taşımak istiyoruz.. 15 tatilde babama bir şekilde açılıp konuyu anlatmak istiyorum sonrası nasıl olur bir fikrim yok benim gibi üni okurken söz nişan takanınız oldumu ve babanıza böyle zamanda nasıl açılırdınız nasıl kendinizi ifade ederdiniz? Daha 15 tatile çok fakat benim kendimi hazırlamam gerek çok heyecanlı ve en önemliside insanı mutluluğa boğan bir durumm :) :) Şimdiden vereceğiniz fikirlere yaşadığınız o güzel anılarınzı benimle paylaştığınız için çooook teşekkür ederimm.. Mutlu kalın Meleklerim :):KK200::nazar::KK49::KK25::KK58::KK37:

Melek diyince hemen geldim:KK39: . Konuyu siz değil karşı tarafın ailesi gelip ailenizle görüşmeliki iş ciddi boyutta olsun Hoppa

bende okurken söyledim. ilk önce sorun oldu bizde okulumun bitmesi gerektiğini söylediler. babamı ikna etmek abime nazaran daha kolay oldu diyebilirim :) sözüm üniversite 3te nişanım da 4. sınıfta okulun bitmesine 1 ay kala oldu. okurken sözlenmenin dezavantajı derslerinizde herhangi bi sorun olursa direkt sözlülüğe yüklerler bizimkiler peşin peşin söyledi bunu, nasılsa evleniyorum diye düşündüğünüzü sanıyolar :) neyseki notlarım tam tersine yükseldi de o sorunu yaşamadım :KK45:

bende okurken söyledim. ilk önce sorun oldu bizde okulumun bitmesi gerektiğini söylediler. babamı ikna etmek abime nazaran daha kolay oldu diyebilirim :) sözüm üniversite 3te nişanım da 4. sınıfta okulun bitmesine 1 ay kala oldu. okurken sözlenmenin dezavantajı derslerinizde herhangi bi sorun olursa direkt sözlülüğe yüklerler bizimkiler peşin peşin söyledi bunu, nasılsa evleniyorum diye düşündüğünüzü sanıyolar :) neyseki notlarım tam tersine yükseldi de o sorunu yaşamadım :KK45:
nasıl bahsetmiştiniz açılmıştınız babanıza bu konuyu anlatırken

nasıl bahsetmiştiniz açılmıştınız babanıza bu konuyu anlatırken
Babam tahmin etmiş zaten birşeyler olduğunu anneme sormuş, annem de detaya girmeden var herhalde birisi demiş. Babam sordu bana açık açık bende söyledim farklı şehirlerdeyiz çok uzatmak istemiyoruz o yüzden diye. Babam anlayışlıdır kararlarımda da arkamdadır, annemin de hakkını yiyemem tabi o da yardımcı oldu bana. Okul bitmeden evlenmeyecegimin garantisini verdim oyle de oldu zaten :) eşimle farkli şehirlerde olmasaydik kabul etmeyebilirdi. Uzak olmamız ilk kez burada avantaj olmuş olabilir.

Back