• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba

mucize_bebek

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
481
418
333
Merhaba Anne olunca bu saate kalıyormuş konu açmak :):KK200:

Tüm samimi dugularımı aldım geldim size bir fikir danışacağım En Büyük KK,Doogum yapalı 1 sene oldu bır hedıye almamıstı esım.
bugun ufak bir surprızi oldu.5 bin tlbütçe ayırmış bana ister yüzük ister bilezilk ne istersen al diyor (açıkçası ev kredisi oduyoruz ayda 2bın tl esım tek calısıyor.)

Benim beştaş ve tek taşım yok ,(çalındı bütün altınlarım )

pırlanta almayı çok istiyordum belırlediğim tutara Zen pırlantada
0.12 ct 1390tl tektas
0.50 ct 2790tl bestas yüzük begendım fakat internette birçok olumsuz yorum okuyunca aşırı korktum.tası düşerse yaptıramayanları dedıklerı fıyata bozduramayanlar vs. cunku ben 1 kez cantası calınmıs 1 kez evımden altınlarımı caldırdım bırkezde telefonumu kaptıracak kadar sansız biriyim :( Suan sadece kullandıgım alyansım var.
Oyuzuklere bırsey olursa cok uzulurum.
gerci normal kuyumcudan br altın olsada cok uzulurum...

Sorum su kızlar sizce oturdugum semttekı kuyumcudan Normal bır bestas bır yuzuk alıp gerı kalanı ıle bıleklik mı alayım yoksa ıkı tane pırlanta sahıbımı olayım...

sız olsanız ne yapardınız ?Herkadın kadar bende Gosterısı severım bu arada...

Pırlanta alırsam pişman olurmuyum.

Lütfen samımı ve içten yorumlar yazın teşekkür ederim.

Alirsaniz ömürlük olacak bir sey istiyorsunuz anladigim kadariyla. bem olsam pırlanta alirdim. (Maddi olarak geri dönüşüm istemiyorsaniz)

Merhaba Anne olunca bu saate kalıyormuş konu açmak :):KK200:

Tüm samimi dugularımı aldım geldim size bir fikir danışacağım En Büyük KK,Doogum yapalı 1 sene oldu bır hedıye almamıstı esım.
bugun ufak bir surprızi oldu.5 bin tlbütçe ayırmış bana ister yüzük ister bilezilk ne istersen al diyor (açıkçası ev kredisi oduyoruz ayda 2bın tl esım tek calısıyor.)

Benim beştaş ve tek taşım yok ,(çalındı bütün altınlarım )

pırlanta almayı çok istiyordum belırlediğim tutara Zen pırlantada
0.12 ct 1390tl tektas
0.50 ct 2790tl bestas yüzük begendım fakat internette birçok olumsuz yorum okuyunca aşırı korktum.tası düşerse yaptıramayanları dedıklerı fıyata bozduramayanlar vs. cunku ben 1 kez cantası calınmıs 1 kez evımden altınlarımı caldırdım bırkezde telefonumu kaptıracak kadar sansız biriyim :KK43: Suan sadece kullandıgım alyansım var.
Oyuzuklere bırsey olursa cok uzulurum.
gerci normal kuyumcudan br altın olsada cok uzulurum...

Sorum su kızlar sizce oturdugum semttekı kuyumcudan Normal bır bestas bır yuzuk alıp gerı kalanı ıle bıleklik mı alayım yoksa ıkı tane pırlanta sahıbımı olayım...

sız olsanız ne yapardınız ?Herkadın kadar bende Gosterısı severım bu arada...

Pırlanta alırsam pişman olurmuyum.

Lütfen samımı ve içten yorumlar yazın teşekkür ederim.
Pırlanta tavsiye ederim. Diğer yüzükler ile aralarında belirgin fark oluyor.
Pırlanta alırken de uluslararası sertifikasının olmasına dikkat edin, bunu sorun. Onun dışında çok önemli değil nerden aldığınız, Zen olsun ya da olmasın... İleride bütçeniz uygun olursa herhangi bir zararınız olmadan büyütebilirsiniz de. :KK39:

kızlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim en sonunda kararımı vermek ıcın Zen gıttım 5 tas pırlanta aldım , yuzuk olcumu verdım yaptırılıyor çok tesekkürler her bırınıze ayrı ayrı <3

Back