Merhaba

Haklısınız hanfendiler.
Bir daha tövbe açmam konu sizleri rahatsız etmem.

Değerli Yorumlarınız için teşekür ederim.

her bir söylediğinizde sonuna kadar haklısının HEPİNİZDEN TÜM KALBİMLE SÖYLEDİĞİM HER BİR KELİME İÇİN ÖZÜR DİLERİM.
Sen yorumlardan kendin rahatsız olduğun için bence de açma konu.

Sayın Bayanlar,

Bakın beni bu şirkete herkes tanır, tanımak zorunda ben günde binlerce kişiyle muhatap oluyorum ve tebessüm ederek sinirlensemde tebessüm etmek durumdayım bu işimin en gerekliliği şirketimin ve yöneticimin birinci önceliği yöneticim bana küfreder ben ifademi bozmam çıkarım.

Yoğunum demek kur yaptığımın yada müsait olunca görüşelim demek olmuyor sayın hanfendiciğim, Ben 8 saat işin başında sadece yemek için ayrılabilen biriyim ve çalıştığım kurumda sadece 10 bayanız gerisi erkek ve ben bugüne denk herkese ölçülü sınırlı davrandım ALİ BEY'ede aynı şekilde. Benim için buradaki herkes aynıdır kimseyle görüşmem iş dışında, iş dışında bir konuda konuşmam.. Ki bugüne kadar böyle birşey YAŞAMADIM 4 yıldır bu şirketteyim beyfendi 18 yıldır bir çalışan ve şurda 1 aydır bu mevzu oldu ..hatta dedim ki sizinle neden vakit geçireyim EŞİM'le vakit geçirmek varken iş dışında kimseyle görüşmüyorum dedim yöneticim şuanda AMERİKA'da ve ondan başka bir yetkilimde yok yani ya yöneticim gelesiye kadar beklicem yada kendi yetkilerimle çözücem.

Bayanlar hayat prensibim şudur ki önce aynayı kendime tutarım ben öyle miyim ? derim ve sonra karşımda ki insana bakarım. Anlayan anlar ama anlamayan anlamaz.

Sevgi ve saygılarımla.
Esen kalın.

kusura bakmayın ama konu sahiplerinin ulusa seslenir gibi yazmalarından fenalık geldi.. keşke altına imza da atsaydınız yazışmanızın..

Best Regards
Office..