- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
Yoğunum neden diyorsun.Aslında kendimce saçmaladığımı düşünüyorum ama hislerimde de yanılmadım bugüne dek.
Yeni evliyim 4 aylık eşim hayatımda görebileceğim sevgi dolu saygı dolu en kötü günümde bile beni terkedip gitmeyecek kadar hastalığımı benimle gögüslenip evlenen bir adam. Ve eşime deli gibi aşığım onu her dakika özlüyrum sürekli telefonla görüşüyorum mesai saatlerinde bile
Neyse.
İş yerinde birisi var ismine Ali diyeceğim. Benden büyük biri 15 yaş falan büyüktür. Kendisini konumun gereği çok az görüyorum zaten beni kimsenin gelipte görme ihtimali olamaz Genel Müdür'ün Asistanı olduğumdan evrak imza işleri için gelirler genelde. Bir grup etkinliğinde konuştuk ama ben kendisine ya Abi dedim dışarıda işyerinde zaten benim için herkes BEY ve HANIM.
Kendisine Abi dememden ve Bey dememden pek hoşlanmadı bana Ali de dedi bende bunun mümkün olmadığını söyledim benim için budur.
Sürekli mail atıyordu ve tersledim kendisini napıyorsun, nasıl gidiyor falan sonra mailleri kesildi.
Yemekte gördüğü yerde görüşelim birara ben kimseyle görüşmem dedim Ne denini sordum Başkasıyla görüşmek yerine Eşimle olmayı tercih ederim çünkü dedim.
Bugün evrak bahanesiyle geldi yanıma evrakları verdi artık birara görüşelim haftasonu dedi bende yoğunum görüşemem kimseyle bu kadar ısrarın sebebi ne dedim o da dertleşmek dedi benim dertleşmeye ihtiyaçım yok ama sizin dosta ihtiyaçınız varsa eşim'le görüştürüm dedim Güldü.
Hafta içi birgün görüşürüz dedi ve gitti.
Eşime söylersem ağzını burnunu dağıtır asılıyor resmen bakışları lafları canımı iyice sıkmaya başladı. Ben yüzversem anlıcam ama birgün ben patlatıcam suratının ortasına bir insan anlamaz mı ya ? Abi diyorum eşi çocukları var bildiğim kadarıyla sabır diyorum ama nereye kadar bazende abartma Mira diyorum .
Öyle sinirlerim altüst olunca buraya yazdım . Kusura bakmayınç
Görüşmek istemiyorum.Bir daha tekrarlanırsa yöneticimle konuşacağım.Kısa ve net.