Merhaba

O kıloyla pekte çıtı pıtı olmazsın ama ablacım Önce bir guzel kılo ver sağlıklı biçimde yavas yavas sonradan oturur stilin zaten istediğini günlünden geçeni giyebilirsin.Tabiki balık etli olanlar(benim gibi) ya da kılolu olanlarında kendine has stili oluyor ama heleki 18 yasında biraz zaıflarsan daha da genişleyecek giyim kusam yelpazen.

Miskin bir koala ve beden sorunu olduğu için alışverişten nefret eden biri olarak tavsiye veremeyeceğim.
Ama takipteyim

Küçük bir şişman latifesi Zayıflama konusu yani evet artık şart hatta Allah'ın emri

Ayy en sevdigim konular :)
Degisim pek tabii kiloyla ve sacla baslar . Boyun gayet iyi bi 25 kilo versen ufff nasil guzel olursun .
Bende 1.69 dum . universite 1 e basladigimda 85 kiloydum . Simdi 55 . Veriliyo yani , ama spor kesin yap sarkarsin yoksa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet benimde fersah fersah kaçtığım bir konuydu ama yapacak bir şeyim olmadığı için paşa paşa sizlerden yardım almak için geldim Spora başladım ilk başlarda biraz zorladı ama hallolacak gibi

Evet benimde fersah fersah kaçtığım bir konuydu ama yapacak bir şeyim olmadığı için paşa paşa sizlerden yardım almak için geldim Spora başladım ilk başlarda biraz zorladı ama hallolacak gibi

Bu yaşta kilo vücuda oturmamış oluyo o yüzden kilo vermek daha kolay merak etme .
Bir sürü kombin siteleri var giyim için oraya danışabilirsin

Bu yaşta kilo vücuda oturmamış oluyo o yüzden kilo vermek daha kolay merak etme .
Bir sürü kombin siteleri var giyim için oraya danışabilirsin

Bilmiyorum ama umarım bu kilolardan kurtulur ve bir daha kilo problemi yaşamam

Hahaha:) diyete basladinmii bakiimm hii:what: bide gozunu karalayip falan foto yuklede yorum yapalimm

Yani başladım gibi gibi biraz daha zayıflayayım koyacağım hatta before-after yapacağım

Zayiflayinca bak ne guzel mis gibi bakimli olcaksin canim kendine inan :) basladin mi diyete ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…