- 4 Mart 2014
- 162
- 6
- Konu Sahibi whathappened
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kıloyla pekte çıtı pıtı olmazsın ama ablacım Önce bir guzel kılo ver sağlıklı biçimde yavas yavas sonradan oturur stilin zaten istediğini günlünden geçeni giyebilirsin.Tabiki balık etli olanlar(benim gibi) ya da kılolu olanlarında kendine has stili oluyor ama heleki 18 yasında biraz zaıflarsan daha da genişleyecek giyim kusam yelpazen.
Miskin bir koala ve beden sorunu olduğu için alışverişten nefret eden biri olarak tavsiye veremeyeceğim.
Ama takipteyim
Ayy en sevdigim konular :)
Degisim pek tabii kiloyla ve sacla baslar . Boyun gayet iyi bi 25 kilo versen ufff nasil guzel olursun .
Bende 1.69 dum . universite 1 e basladigimda 85 kiloydum . Simdi 55 . Veriliyo yani , ama spor kesin yap sarkarsin yoksa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet benimde fersah fersah kaçtığım bir konuydu ama yapacak bir şeyim olmadığı için paşa paşa sizlerden yardım almak için geldim Spora başladım ilk başlarda biraz zorladı ama hallolacak gibi
Bu yaşta kilo vücuda oturmamış oluyo o yüzden kilo vermek daha kolay merak etme .
Bir sürü kombin siteleri var giyim için oraya danışabilirsin
Cok tatlisin ya :)
Eyvallah sağolasın :))) Ama olsam olsam tulumba tatlısı falan olurum
Hahaha:) diyete basladinmii bakiimm hii:what: bide gozunu karalayip falan foto yuklede yorum yapalimm
Merhaba KK'nın en güzel kadınları
Bugün kafama dank eden bir konuda sizlerin fikrini almak istiyorum. Öncelikle 18 yaşında, 1,65 boyunda 88-89 kilo arası çıtı pıtı bir kızım Malumunuz yaz tatilinin bitmesine azıcık bir şey kaldı Bende oturdum kara kara düşünüyorum Diyorum ki kızım whathappened bunca yıl ne yediğine ne giydiğine dikkat ettin ama artık yeter Kilo verme çabalarım hala devam ediyor Sizlerden bana moda konusunda daha doğrusu kendi modamı yaratmamda yardımcı olmanızı istiyorum. Miskin bir koala olmak yerine bakımlı mis gibi giyinen bir hatun olmak istiyorum. Ama nasıl olacağıma dair en ufak bir fikrim yok Diyorum ki acaba bana bir el atıversenizde içimdeki güzel hatun dişarıya çıksa bende gençliğimi en güzel şekilde yaşasam
Zayiflayinca bak ne guzel mis gibi bakimli olcaksin canim kendine inan :) basladin mi diyete ?
Gibi gibi :) Bayram dolayısıyla biraz ucu kaçmış olabilir