merhaba arkadaslar;
biz geçen sene yeni ev aldık.Ve ev ile ilgili istediğimiz tadilatları konusmaya gittiğimizde ne istiyoruz istemiyoruz bildirdik firmaya onlarda bizi anlaşmalı oldukları firmaya yönlendrdiler.gittik banyoyla ilgili fayans seçimi yaptık.biz standart istemediğimzi belirttik ve 2 farklı fayans seçtk onlar ise aradaki fiyat farkını bildirip bize bildireceklerdi.2 ay boyunca bunun sadce bunun peşinde koştuk bize dediler bize guvenioyomusunuz bildiricez biz size fiyatı size sormadan zaten evinize bişey yapılmaz.evler döşenmeye başlayınca size bilgi verilecektr dediler.daha sonra eve bakmaya gttiğimzde birde ne görsek standart banyoyu yapmışlar bize sormadan haberimiz bile yok.
herneyse biz bunu kabul etmedk baştan sizin hatanız düzeltin biz sonucta size bildrdk falan dedk.bunlar kabul etmediler hatalarını nolcak boylede güzel oturun boyle işte dediler.biz kabul etmedk ynede sonucta ben onu istemedm.bize alttan alttan yalancı muamelesi yaptılar bizde bunu itemedğinize dair kayıt belge yok diye.bizde biraz ugrsatk belgede bulduk koyduk onlerine.
bu seferde baska sorun çıkardı adam.mutfagıda kendimiz yaptıracaktık.evi aldıgımız firmada demişti bize biz aradaki farkı veririz siz mutfagı yaptırırken diye.şimdi mutfakçıyla anlaştık parayı istemeye gttik mütahite ben öyle bişey hatrlamıoyurm diyo.1500 tl vericez demişti.şimdi mecbur değilim ben size aradaki farkı vermeye diyo.
kaç gündür üzgüntüden ölücem.
ben sözleşmeye bakarım diyo sonucta sözleşmede standart takılacaktır yazıo diyo adam.ama bizimle oyle konusmadılar.
işin özeti banyoyuda hatalı oldukları için ve kanıtladıgımız için mutfaktada gıcıklık çıkarıyo.
ben mutfagınızı takarım siz naparsanız yapın ister söökün baska takın ister sökmeyn ben sizinle ugrasaaamm diyo.
ve hakarette etti bize.
eşimde diyo şikayet edicem.
bide şöyle bir durum var tapuda 120 binlk evi 30 bn gösterdiler çok direndk ama bişekilde yolunu yaptılar.
bundada pişmanlık dilekçesi verp şikayet edicem maliyeye dio eşim
sizce nasıl bir yol izlemeliyiz