• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba

peti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2011
3
0
36
İzmir
35 haftalık hamileyim.izmirde özel karatş hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum dr Ahmet Kılyara muayne oluyorum.çok ilgili ve bilgili bi doktor.Dr Ahmet Kılyara muayene olanlar veya doğumunu ona yaptıranlar var mı merak ediyorum.

merhaba ben doğumumu karataş hastanesinde ahmet kılyara yaptırdım.normal doğumu çok istememe rağmen bana psikolojik baskı yaptı yok bebeğin kafası çok büyük yok 5 kiloya yakın doğacak yok cinsel hayatın biter deyip sezeryana aldı.sezeryandan sonra 3 ay ağrı çektim.yataktan kalkıp bebeğime doğru düzgün bakamadım.sezeryan yerim yaklaşık 16 cm sağdan sola doğru yamuk kesllmiş ayrıca estetik dikişim berbat benim tavsiyem sezeryan olacaksanız o doktoru tercih etmeyin.ayrıca hastane pislik içindeydi sabaha kadar bütün sinekler odamıza doldu.camlarda sineklik dahi yoktu.doğuma girerken eşimle vedalaşmama bile izin vermediler apar topar doğuma aldılar.ayrıca bebeğim 3600 doğdu.doktorun dediği gibi kafasıda büyük değildi.

Back