Gebeliğe Hazırlık Merhaba

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emine sami

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
317
130
103
37
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım bir sorum olcakti adetime 5 var ultrasoda gebelik görmedi doktor test falan yapmadım adet günümü bekliyorum eğer hamile olsaydım ultrasonda gorunurmuydu mide bulantim var sürekli birde baş dönmesi halsizlik var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım bir sorum olcakti adetime 5 var ultrasoda gebelik görmedi doktor test falan yapmadım adet günümü bekliyorum eğer hamile olsaydım ultrasonda gorunurmuydu mide bulantim var sürekli birde baş dönmesi halsizlik var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
En sağlıklı sonucu adetin geçmesinden sonra anlarsın canım,erken yumurtlama olduysa kese görünürmü bilemiyorum ama kanda bile ilişkiden 12 gün
n sonra çıkar diyorlar,inşallah gönlüne göre olur😊

Canım görünmeyebilir benim adetim 3 gün geçtikten sonra da görünmemişti o zaman doktorum on gün geçmesi lazım demişti

Back