Gebeliğe Hazırlık merhaba...yumurtlama testleriyle hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

alyayaz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
158
119
103
33
ovulasyon testiyle hamile kalip cinsiyet belirleyenler varmi?yardimci olursaniz cok sevinirim..

Son düzenleme:
yani buradan biraz baktim tm.testine gore iliski olup kiz yada erkek cocuga hamile kalanlar var bu nekadar dogru uygulayanlar yada bilgisi olanlar yardimci olursaniz cok sevinirim..

Yumurtlamaya cok yakin iliski erkek
Once ya da sonra kiz diye biliyorm yanlissam duzeltin lutfen
X ve y nin dollenme sureleriye alakalimis

Yumurtlamaya cok yakin iliski erkek
Once ya da sonra kiz diye biliyorm yanlissam duzeltin lutfen
X ve y nin dollenme sureleriye alakalimis ben
kimsenin bi bilgisi yokmuuu acaba
teskr ederim cvp verdginiz icinbende yum.gunu ve ertesi gunu iliski olursa erkek oncesi ve sonrasi olursa kiz diye okudum yanlis anlamadiysam ama bilmyrm..tecrube edenler daha iyi biliyodur umarim yazarlar..

Yumurtlama günü ve ertesi günü ilişki olmazsa zaten hamile kalınmazki. Bu yöntemle cinsiyet belirlediğini düşünenler bunun kıvamını nasıl tutturuyo ki

spermler 24 ila 72 saat arasında yaşayabiliyor... x kromozomuna sahip olanlar uzun yaşıyor, yani kız. yeni kromozomuna sahipler daha az.

Yumurtlama günü ve ertesi günü ilişki olmazsa zaten hamile kalınmazki. Bu yöntemle cinsiyet belirlediğini düşünenler bunun kıvamını nasıl tutturuyo ki
yumrtlama testiyle kontrl ederek hamile kalanlar varmis cift cizgi olunca iliski oluyomus ymrtanin catladgi zaman vajna daha kaygan oldgndan y krmzn daha hizli gidiyomus ve erkek oluyms..

bu konu daha once cok tartisilmis uygulayan cok kisi olmus ama sonuc ne oldu acaba yazsalar da bizde faydalansakkk

Cnm yumurtlama hesaplamaya girince yumurtlama ve bir gün öncesi erkek, yumurtlamadan 3-4 gün öncesi daha ziyade kız gösteriyor.Y kromozomu X e göre daha kısa dayanabiliyor okuduğum kadarıyla.

Cnm yumurtlama hesaplamaya girince yumurtlama ve bir gün öncesi erkek, yumurtlamadan 3-4 gün öncesi daha ziyade kız gösteriyor.Y kromozomu X e göre daha kısa dayanabiliyor okuduğum kadarıyla.
peki tum.testi yapmadan nasil anlayablrm ki ymrtlama gnumuben adet duzenimi takip etmek icin takvim indrdim telfnma orda yumrtlama gunu,hamile kalma sansimin yuksek oldugu gunler fln yaziyo acaba dogru gunler mi ymrtlama zamani fln...

peki tum.testi yapmadan nasil anlayablrm ki ymrtlama gnumuben adet duzenimi takip etmek icin takvim indrdim telfnma orda yumrtlama gunu,hamile kalma sansimin yuksek oldugu gunler fln yaziyo acaba dogru gunler mi ymrtlama zamani fln...
Takvim çok güvenilir değil bence. yumurtlama strese bağlı bile değişebilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…