Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamaya cok yakin iliski erkek
Once ya da sonra kiz diye biliyorm yanlissam duzeltin lutfen
X ve y nin dollenme sureleriye alakalimis ben
teskr ederim cvp verdginiz icinkimsenin bi bilgisi yokmuuu acaba
yumrtlama testiyle kontrl ederek hamile kalanlar varmis cift cizgi olunca iliski oluyomus ymrtanin catladgi zaman vajna daha kaygan oldgndan y krmzn daha hizli gidiyomus ve erkek oluyms..Yumurtlama günü ve ertesi günü ilişki olmazsa zaten hamile kalınmazki. Bu yöntemle cinsiyet belirlediğini düşünenler bunun kıvamını nasıl tutturuyo ki
bende denicem bu ay ama nasil bende bilmiyrmBen onu ayarlayamam valla. Ayarlayabilene bravo![]()
peki tum.testi yapmadan nasil anlayablrm ki ymrtlama gnumuCnm yumurtlama hesaplamaya girince yumurtlama ve bir gün öncesi erkek, yumurtlamadan 3-4 gün öncesi daha ziyade kız gösteriyor.Y kromozomu X e göre daha kısa dayanabiliyor okuduğum kadarıyla.
Takvim çok güvenilir değil bence. yumurtlama strese bağlı bile değişebilir diye düşünüyorum.peki tum.testi yapmadan nasil anlayablrm ki ymrtlama gnumuben adet duzenimi takip etmek icin takvim indrdim telfnma orda yumrtlama gunu,hamile kalma sansimin yuksek oldugu gunler fln yaziyo acaba dogru gunler mi ymrtlama zamani fln...
evet ya haklisin neyapcam blmyrm denicem bu ay bakalim ne olcakTakvim çok güvenilir değil bence. yumurtlama strese bağlı bile değişebilir diye düşünüyorum.